Ο ΠΑΟΚ ήταν βελτιωμένος επιθετικά αλλά έκανε ξανά τα ίδια λάθη αμυντικά και τελικά γνώρισε την ήττα σε ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, αυτή τη φορά με 1-2 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, συνεχίζοντας την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μπήκε καλά στο ματς, υπό την έννοια πως πίεζε ψηλά την αντίπαλό του, είχε ένα καλό σουτ του Μουργκ, γενικά έδειχνε να έχει τον έλεγχο και από το 27ο λεπτό είχε και το προβάδισμα.

Ο Μπράντον Τόμας ήταν αυτός που ανατράπηκε και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, από όπου ο Σβαμπ βρήκε δίχτυα για το 1-0. Λίγα λεπτά μετά, στο 31′, ο Τόμας πήγε για το 2-0 με σουτ αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα και το πρώτο ημίχρονο έληξε με το σκορ να μην αλλάζει.

Αυτό έγινε με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50′, όταν ο Ελ Χατζ έκανε το γύρισμα και ο Ντέιβις εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των «ασπρόμαυρων» και ισοφάρισε (1-1).

Στο 58′ ο ΠΑΟΚ πλησίασε στο δεύτερο γκολ με το σουτ του Μπάμπα που κατέληξε άουτ τελικά και στο 66′ ο Καμπακού με κεφαλιά έγραψε το 1-2, κάνοντας την ανατροπή για την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Αμέσως μετά, μάλιστα, ο ίδιος παίκτης πήγε να σκοράρει ξανά αλλά ο Κοτάρσκι του είπε «όχι» αυτή τη φορά.

Στο 70′ η Ουνιόν είχε δοκάρι μετά τη σέντρα του Ντέιβιντ και το 1-2 έμεινε ως το τέλος του παιχνιδιού.