Λίγες ώρες μετά το ιταλικό δημοσίευμα περί συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Σάσα Βεζένκοφ, στις ΗΠΑ ρεπόρτερ των Τορόντο Ράπτορς υποστηρίζει ότι ο 28χρονος φόργουορντ υπολογίζεται κανονικά από τη νέα του ομάδα και ότι θα παραμείνει στο ΝΒΑ.

Το πού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Βεζένκοφ είναι το μόνιμο θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες σε ό,τι αφορά το μπάσκετ, με τα σενάρια για τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό να δίνουν και να παίρνουν.

Εκτός Ελλάδας μάλιστα, στην Ιταλία συγκεκριμένα, υποστηρίζουν ότι ο 28χρονος φόργουορντ έχει συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους» αλλά ο Μάικλ Γκρέιντζ, ρεπόρτερ των Τορόντο Ράπτορς στους οποίους ανήκει ο παίκτης εδώ και δύο 24ωρα, διαψεύδει τα πάντα.

«Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν, τα ρεπορτάζ περί αποχώρησης του Σάσα Βεζένκοφ από το NBA για να παίξει στην Ελλάδα δεν ισχύουν. Ο πρώην παίκτης των Κινγκς έχει ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό του, οι Ράπτορς ελέγχουν τα δικαιώματά του και δεν δείχνουν διάθεση να τον αποδεσμεύσουν. Τον περιμένουν στην προετοιμασία τους», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter.