Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να χάσουν τον Νταβίντ Κάρμο που ήρθε στην Ελλάδα τον Ιανουάριο ως δανεικός από την Πόρτο και το δείχνουν με την πρόταση που έχουν κάνει για την απόκτησή του και η οποία, σύμφωνα με τη Record, είναι στα 12+3 εκατ. ευρώ.

Ο 24χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός κέρδισε την εκτίμηση όλων στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» με τις εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, με αποτέλεσμα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να θεωρεί απαραίτητη την παραμονή του.

Έτσι, στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να κάνουν μια πολύ δυνατή πρόταση στην Πόρτο. Μια πρόταση που είναι χαμηλότερη από τα 17,5 εκατ. ευρώ που είναι το ποσό της ρήτρας αγοράς του όπως είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες, αλλά δεν τη λες και μικρή από τη στιγμή που μιλάμε για 15 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η πορτογαλική Recorc, οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν στους «δράκους» το ποσό των 12 εκατ. ευρώ συν άλλα 3 ως μπόνους, με τον παίκτη, από την πλευρά του, να επιθυμεί την παραμονή του στην Ελλάδα και να πιέζει κι αυτός, μέσω του μάνατζερ του, την Πόρτο.