Η θέση του γκολκίπερ πλήγωσε πολύ την ΑΕΚ την περυσινή σεζόν και όπως όλα δείχνουν, η Ενωση πάει για συνολικό ξήλωμα του διδύμου τερματοφυλάκων της, με τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Γιώργο Αθανασιάδη να μην ακολουθούν καν την ομάδα στο βασικό στάδιο προετοιμασίας!

Η Ένωση κινείται για την απόκτηση τουλάχιστον ενός πρωτοκλασάτου τερματοφύλακα και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, ειδικά μετά την απόφαση να μην ακολουθήσουν την αποστολή στην Ολλανδία οι περυσινοί πορτιέρι.

Τόσο ο Αυστριακός γκολκίπερ όσο και ο Έλληνας αποφασίστηκε να μείνουν εκτός προετοιμασίας, καθώς δεν βρίσκονται στην λίστα των παικτών που ξεκίνησαν εργομετρικά και εξετάσεις χθες και θα ταξιδέψουν αύριο για την Ολλανδία όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι 11 Ιουλίου.

Οι δύο τερματοφύλακες πληρώνουν τα λάθη που έκαναν την περσινή σεζόν και στοίχισαν στην ΑΕΚ, ενώ με την κίνηση αυτή η ΠΑΕ τους δείχνει την πόρτα της εξόδου. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο θα πρέπει να αναζητήσουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους ή να λύσουν τα συμβόλαιά τους.

Στην προετοιμασία της ΑΕΚ θα πάνε οι νεαροί τερματοφύλακες Θεοχάρης και Γκούμας και θα πλαισιωθούν σύντομα από τις βασικές επιλογές τερματοφυλάκων εκεί. Κάτι που έχει ζητήσει να γίνει γρήγορα ο Ματίας Αλμέιδα από τους διοικούντες την Ένωση. 

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, είναι γνωστό ότι είναι βασικός υποψήφιος για μία από τις θέσεις, ενώ η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και για τον Θωμά Στρακόσια, που αυτές τις ημέρες αγωνίζεται με την Αλβανία στο Euro.