Για αντικαταστάτη του Ντι Μαρία προορίζει η Μπενφίκα, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, τον Αργεντινό άσσο του Παναθηναϊκού Σεμπάστιαν Λέτο. Και ποιος είναι πλέον αρμόδιος να εκφέρει άποψη, από τον άριστο γνώστη της ελληνικής και πορτογαλικής πραγματικότητας, Φερνάντο Σάντος.

Συγκεκριμένα, ο εκλέκτορας της εθνικής Ελλάδος μίλησε σχετικά στην πορτογαλική εφημερίδα Maisfutebol, συνέκρινε τους δύο ποδοσφαιριστές, αλλά απέφυγε να βγάλει νικητή.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Πορτογάλο τεχνικό: «Ο Λέτο είναι διαφορετικός από τον Ντι Μαρία. Είναι καλός παίκτης, αλλά διαφορετικός. Είναι όπως ο Λούτσο Γκονζάλες με τον Μπελούτσι. Μπορεί ο Μπελούτσι να πήγε στην Πόρτο για να τον αντικαταστήσει, αλλά ο ένας δεν έχει να κάνει τίποτα με τον άλλο. Οι δύο παίκτες είναι διαφορετικοί. Ο Λέτο, κατά την άποψη μου, δεν μπορεί να κάνει αυτά που έκανε ο Ντι Μαρία με τις γρήγορες κινήσεις του στον κενό χώρο. Ο Λέτο δεν είναι πολύ γρήγορος. Είναι ένας παίκτης πτέρυγας. Προσωπικά θεωρώ ότι μπορεί να παίξει είτε σ’ ένα 4-3-3 είτε σ’ ένα κλασσικό 4-4-2. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης. Δυνατός, παίζει καλά με το κεφάλι, είναι ψηλότερος, σουτάρει καλά, πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, αλλά δεν είναι τόσο ουσιαστικός. Μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι διαφορετικοί παίκτες αν τους δείτε από άποψη σωματοδομής. Ο Λέτο φέτος έκανε καλύτερο πρωτάθλημα φέτος με τον Παναθηναϊκό από ότι την προηγούμενη χρονιά με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι τόσο εκρηκτικός σε μεγάλες αποστάσεις όπως ο Ντι Μαρία. Είναι πιο ψηλός και δυνατός.Ο Ντι Μαρία, απ’ την άλλη, είναι πιο εύθραυστος στις επαφές με αντιπάλους».