Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε τελικά με απαγόρευση εισόδου στους αθλητικούς χώρους για τρεις μήνες λίγες ώρες πριν το 4ο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στη σειρά των τελικών της Basket League και σχολίασε την απόφαση μέσω των social media.

Η ποινή που επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή δεν άρεσε καθόλου στον ιδιοκτήτη της Πράσινης ΚΑΕ, ο οποίος σχολίασε την τιμωρία αναφέροντας τα εξής στα social media: «3 μήνες! Μια για κάθε τεχνική ποινή που μας έριξε. Προσπάθεια αλλοίωσης πρωταθλήματος για ακόμα μια φορά. Επακόλουθα. Από 30+ χιλιάρικα πρόστιμο ο Αταμάν και 3 μήνες απαγόρευση εγώ. Κανείς διαιτητής και κανείς από την πλευρά του Ολυμπιακού».

Λίγη ώρα μετά, ο Γιαννακόπουλος επανήλθε με μια σειρά από stories με βίντεο, στα οποία ανέφερε τα εξής…

«Τιμωρήθηκα λοιπόν με τρεις μήνες για αυτά που είπα. Να πω και κάτι, δικαίως, γιατί δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσω τέτοιες εκφρασεις. Ανεξαρτήτως αν δεν μπορώ να βρω το δίκιο μου με κανέναν άλλον τρόπο, γιατί κανένας από την Πολιτεία δεν ενδιαφέρεται να λύσει το θέμα. Λιόλιος, ΕΟΚ.

Ότι ζουν οι μισές ομάδες και παραπάνω μόνο από το στοίχημα. Πάλι όμως δύο μέτρα και δύο σταθμά. Ο Μπαρτζώκας έχει κατεβάσει όλα τα καντήλια που υπάρχουν, έχει ανακαλύψει και Αγίους που δεν υπάρχουν, δεν τον τιμωρεί κανείς. Ο Γκος πήγε να τον πλακώσει στο ξύλο, δεν τον τιμώρησε κανένας. Εμένα τιμωρείτε. Και ξαναλέω καλώς, αλλά εγώ είμαι το πρόβλημά σας ρε σεις;».