Αντίπαλο τον πρωταθλητή της Σούπερ Λίγκας θα ήθελε ο Γιώργος Δώνης, σε περίπτωση που η ομάδα του φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, προκειμένου «να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Europa League».

Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Διαγόρα Ρόδου, είπε: «Είμαστε οι μόνοι γηπεδούχοι που νικήσαμε σε αυτή τη φάση».

“Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου”, δήλωσε ο τεχνικός του Διαγόρα, Πέτρος Ρουτζιέρης.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί ο αντίπαλός μας είναι στη Football League και κάνει πρωταθλητισμό. Ήμασταν σοβαροί και καλοί. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρουμε το εισιτήριο στα ημιτελικά. Αν δούμε τις αντιστοιχίες, θα παρατηρήσουμε ότι ο Ατρόμητος είναι τέταρτος στις τελικές φάσεις, φυσικά τα γκολ που έχουμε συγκριτικά με αυτό είναι λιγότερα, αλλά βελτιωνόμαστε. Το 2011 μας έχει μπει καλά, στα τελευταία ματς βάλαμε εφτά γκολ, ενώ τώρα πετύχαμε δύο και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι», ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την περίπτωση που η ομάδα του φτάσει στον τελικό του θεσμού και για το ποιος θα ήταν ο αντίπαλος που θα προτιμούσε:

«Σε αυτή τη φάση, είμαστε οι μόνοι γηπεδούχοι που νικήσαμε. Έχουμε προβάδισμα, αλλά αν φτάσουμε στον τελικό θα διάλεγα την ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα γιατί έτσι θα εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Europa League».

Σχετικά με τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα του και παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο, υποστήριξε: «Δεν άλλαξε κάτι το ιδιαίτερο. Όταν μια ομάδα χτίζεται προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, να υπάρχουν στηρίγματα στην αντίπαλη περιοχή, να συμμετέχουν όλοι στις φάσεις. Βλέπουμε ότι όλοι οι επιθετικοί που παίζουν βάζουν πιο εύκολα την μπάλα στα δίχτυα, ενώ και βελτιωνόμαστε και στην άμυνα».

Τέλος, αναφορικά με το αν αγχώνει την ομάδα του η απειλή του υποβιβασμού, είπε: «Έχω ξαναπεί ότι το πρωτάθλημα αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι ότι θα σωθούμε γιατί ακόμα και σε ματς που είχαμε χάσει, ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να διεκδικούμε σε κάθε αναμέτρηση τη νίκη, ώστε να φτάσουμε στη σωτηρία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πιστεύω ότι μόλις το πετύχουμε αυτό η ομάδα θα απελευθερωθεί και θα αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο».

Οι δηλώσεις του προπονητή του Διαγόρα Πέτρου Ρουτζιέρη:

“Θα το πω πάλι ότι είμαι πολύ υπερήφανος που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές γιατί πραγματικά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, παρά τα προβλήματα που έχουμε. Να μην ξεχάσω να πω ότι είμαι περήφανος και για τους συνεργάτες μου και προσπαθούμε για ό,τι καλύτερο. Το σημερινό ήταν επιβράβευση. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια” τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Αγωνιστικά είπαμε ότι αυτό το παιχνίδι θα το ευχαριστηθούμε. Παίζαμε με μία πολύ καλή ομάδα και δείξαμε ένα αρκετά καλό πρόσωπο. Εάν ήμασταν τυχεροί στο πέναλτι και ήμασταν μπροστά στο σκορ, το ματς μπορεί να είχε διαφορετική τροπή. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από εμάς, έχει καλύτερους ποδοσφαιριστές. Αξίζουν συγχαρητήρια στον Δώνη. Να δώσω και πάλι συγχαρητήρια στους παίκτες μου και να ευχηθώ καλή συνέχεια και στο πρωτάθλημα στον Ατρόμητο”.

Πηγή: sportfm.gr