Η πρώτη σεζόν στο ΝΒΑ και στους Σακραμέντο Κινγκς δεν πήγε καθόλου καλά για τον Σάσα Βεζένκοβ και αυτό το επιβεβαιώνει και ο ίδιος ενημερώνοντας την ομάδα του ότι δεν θέλει να επιστρέψει, με τον Ολυμπιακό να παρακολουθεί με ενδιαφέρον το θέμα.

Ο 28χρονος φόργουορντ αποφάσισε το περασμένο καλοκαίρι να αφήσει τους Ερυθρόλευκους και την Ευρώπη για να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά ούτε σε ατομικό ούτε σε ομαδικό επίπεδο. Γεγονός που τον έβαλε σε σκέψεις, μέχρι που αποφάσισε τελικά ότι δεν θέλει να επιστρέψει στο Σακραμέντο.

Ο Βεζένκοβ, λοιπόν, ενημέρωσε τους Κινγκς για αυτή την απόφαση του και πλέον θα περιμένει να δει τι θα αποφασίσει και η ομάδα του: Θα τον αποδεσμεύσει ή θα τον συμπεριλάβουν σε κάποιο deal με άλλη ομάδα που θα προβλέπει ανταλλαγή παικτών;

Όπως και να έχει, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με ενδιαφέρον την υπόθεση και περιμένει να δει ποιες θα είναι οι εξελίξεις με τον Βεζένκοβ, ο οποίος έχει λαμβάνειν 6,6 εκατ. δολάρια τη νέα σεζόν από τους Σακραμέντο Κινγκς με βάση το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρυσι.