Η Ρεάλ Μαδρίτης έριξε πριν λίγες μέρες την -αναμενόμενη- βόμβα του καλοκαιριού ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών, παρ’ όλα αυτά δεν μπορεί ακόμη να πουλήσει φανέλες με το όνομά του.

Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου οι Ισπανοί επισημοποίησαν τη συμφωνία τους με τον διεθνή Γάλλο επιθετικό που αποχώρησε ως ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και δύο μέρες μετά παρουσίασαν και τη φανέλα της νέας σεζόν. Φανέλα που αναμένεται να γίνει ανάρπαστη από τους οπαδούς, οι οποίοι όμως, όσο κι αν το θέλουν, δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να αγοράσουν αυτή με το νούμερο και το όνομα του Μπαπέ.

Ο λόγος; Το συμβόλαιο του Γάλλου με τη Ρεάλ ενεργοποιείται από την 1η Ιουλίου, αφού αυτό με την Παρί Σεν Ζερμέν έχε ισχύ ως τις 30 Ιουνίου. Μέχρι τότε, επομένως, τυπικά ο 28χρονος άσος είναι παίκτης των Παριζιάνων, άρα η Adidas, η οποία ντύνει τους Μαδριλένους, δεν έχει δικαίωμα να βγάλει φανέλες με το όνομά του.

Όπως και να έχει πάντως, η 1η Ιουλίου θα έρθει, ο Μπαπέ θα είναι και τυπικά παίκτης της Ρεάλ και οι φανέλες με το όνομά του θα βγουν προς διάθεση και αναμένεται να γίνει χαμός από τους οπαδούς της Βασίλισσας.