Ο αγώνας των ομάδων Κ15 του Άρη και του ΠΑΟΚ που διεκόπη πριν λίγες μέρες από… γονείς λόγω της υπόδειξης ενός οφσάιντ συνεχίζεται εκτός γηπέδου, με τιμωρία της έδρας για τους Κίτρινους και με σύλληψη προπονητή για απειλές στον διαιτητή.

Το να υπάρχει πάθος σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και μάλιστα ντέρμπι είναι λογικό, όχι και τόσο όμως όταν μιλάμε για αγώνα ανάμεσα σε παιδιά που είναι κάτω των 15 ετών. Στην Ελλάδα όμως, όπως φαίνεται, μπορεί να συμβεί και αυτό, με συνέπεια ο αγώνας να… συνεχίζεται στα γραφεία και τα αστυνομικά τμήματα.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΑΒ ανακοίνωσε αρχικά ότι η ομάδα Κ15 του Άρη θα πρέπει να παίξει ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών ενώ στη συνέχεια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχαμε τη σύλληψη προπονητή για απειλές στον διαιτητή.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο διαιτητής έκανε μήνυση στον προπονητή που παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα και συνελήφθη ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απειλή σε αθλητικούς χώρους και κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης κατ’ εξακολούθηση.

Ο προπονητής θα δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο και δόθηκε αναβολή ως τον Σεπτέμβριο ενώ του επιβλήθηκε όρος να μην πλησιάζει σε αθλητικές εγκαταστάσεις μέχρι να γίνει η δίκη.

Κι όλα αυτά, επαναλαμβάνουμε, για αγώνα ομάδων Κ15…