Η φετινή Euroleague ολοκληρώθηκε με το Final 4 του Βερολίνου όπου η Ελλάδα εκπροσωπήθηκε από δύο ομάδες και πανηγύρισε για τον Παναθηναϊκό, με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα να αποκαλύπτει μιλώντας στη σερβική τηλεόραση τις τρεις πόλεις που είναι υποψήφιες να διοργανώσουν το Final 4 της νέας σεζόν.

Ο πρόεδρος της Euroleague μίλησε στην TV Nova της Σερβίας και ερωτήθηκε για τις υποψηφιότητες που υπάρχουν για το επόμενο Final 4. Υποψηφιότητες που είναι τρεις, όπως είπε, αποκαλύπτοντας και τα ονόματα των πόλεων, με την απόφαση να αναμένεται εντός του Ιουνίου.

«Αρχικώς, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το Βελιγράδι φιλοξένησε άψογα δυο διοργανώσεις τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον έχει σημαντικές πιθανότητες να διοργανώσει εκ νέου το Final Four», είπε αρχικά ο Μποντιρόγκα και συνέχισε.

«Θα ληφθούν υπόψη διάφορες παράμετροι όπως επί παραδείγματι το γήπεδο, η χωρητικότητα και οι εγκαταστάσεις που απαιτούνται. Ο ανταγωνισμός για την επόμενη χρονιά αφορά το Άμπου Ντάμπι, τη Βαρκελώνη και το Βελιγράδι. Η απόφαση θα παρθεί μέσα στον επόμενο μήνα».