Ο τελικός του Europa Conference League ολοκληρώθηκε με θρίαμβο για τον Ολυμπιακό, ήττα για τη Φιορεντίνα και ζημιές για την OPAP Arena, με την ΑΕΚ να ξεκαθαρίζει ότι θα στραφεί εναντίον των υπαίτιων τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ παρέδωσε όπως έπρεπε το γήπεδο στην UEFA, η οποία έχει ήδη αρχίσει την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν προκειμένου να το παραδώσει όπως το παρέλαβε. Αυτό, όμως, δεν αρκεί για τους ανθρώπους της Ένωσης και γι’ αυτό έχουν αποφασίσει να κινηθούν και νομικά όσων προκάλεσαν ζημιές, είτε είναι Έλληνες είτε Ιταλοί.

«Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη τις δικές της ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών» λένε στην ΠΑΕ και συμπληρώνουν ότι «θα στραφούν εναντίον όσων βανδάλισαν την OPAP Arena τόσο σε αστικό επίπεδο για τη λήψη αποζημιώσεων, όσο και σε ποινικό, για την αποβολή τους από τα γήπεδα και τη βαριά ποινική τους τιμωρία».

Η ΑΕΚ έχει ήδη, μέσω αναρτήσεων στα social media, τα ονόματα κάποιων εξ αυτών που προκάλεσαν ζημιές και περιμένουν να πάρουν και το υλικό από τις κάμερες, από το σύστημα ασφαλείας δηλαδή, το οποίο ήταν υπό τον έλεγχο της UEFA στον τελικό.