Τα μέτρα που είχαν πάρει οι αρμόδιοι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα με τη μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα για τον τελικό του Europa Conference League απέδωσαν όπως έπρεπε.

Η αλήθεια είναι ότι ανησυχία υπήρχε όλο το προηγούμενο διάστημα αλλά από την πρώτη στιγμή οι Αρχές εξέφραζαν τη σιγουριά τους ότι όλα θα πάνε καλά τελικά και ακριβώς έτσι έγινε.

Μία ώρα πριν την έναρξη του τελικού, στις 21:00 δηλαδή, το 90% των θεατών είχε πάρει κανονικά θέση στις εξέδρες της OPAP Arena χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έφτασαν στο γήπεδο όπως είχαν κανονίσει να μετακινηθούν, αυτοί της Φιορεντίνα μεταφέρθηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα από το ΟΑΚΑ στη Νέα Φιλαδέλφεια και τελικά το κλίμα και η ατμόσφαιρα στην OPAP Arena είναι όπως πρέπει.

Εορταστικό, δηλαδή, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να φωνάζουν τα συνθήματά τους και όλους να περιμένουν την έναρξη ενός αγώνα που είναι ούτως ή άλλως ιστορικός για το ελληνικό ποδόσφαιρο και μπορεί να γίνει και… θρυλικός.