Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη Media Day του Ολυμπιακού και ανέφερε πως η ομάδα είναι φτιαγμένη από μέταλλο, κάτι που φάνηκε στα προηγούμενα ματς που έδωσε, αλλά όχι και στον περσινό τελικό της Εuroleague.

«Ο τρόπος που μπήκαμε στα playoffs απέδειξε πολλά για την σκληράδα αυτής της ομάδας. Χωρίς να υπάρξουν μάλιστα παίκες που έβγαλαν μάτια, σκοράροντας 30 πόντους. Η αντίδραση που είχαμε στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα που κερδίσαμε με 30 πόντους, ενώ είχαμε χάσει όπως χάσαμε το προηγούμενο, όπου η EuroLeague παραδέχθηκε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Αλλά και το επόμενο παιχνίδι, το πώς μπήκαμε να παίξουμε εκεί, δείχνει ένα μέταλλο σε αυτή την ομάδα, που έχει αποδειχθεί», είπε χαρακτηριστικά.

«Το μέταλλο αυτό δεν φάνηκε πέρυσι στον τελικό, θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Ας ελπίσουμε να είμαστε από την φωτεινή πλευρά φέτος», πρόσθεσε με νόημα.

Επίσης, ανέφερε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι αυτό που δεν κατάφερε πέρυσι στο Κάουνας και πρόπερσι στο Βελιγράδι, δηλαδή ο 4ος τίτλος Euroleague.

«Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τίτλους για την ομάδα μας. Οι Έλληνες ξέρουμε πολύ καλά το μέγεθος της ομάδας. Τι σημαίνει το πάθος που αυτός ο σύλλογος κι αυτή η φανέλα δημιουργούν στους φιλάθλους. Πώς επηρεάζουν τη ζωή τους. Εγώ που έχω αρκετά μεγάλο δείγμα τέτοιων ανθρώπων, ξέρω πόσο χαρούμενοι είναι με ό,τι έχει καταφέρει η ομάδα. Ακόμη και με το πόλο, πήγαμε τελικό στο γυναικείο. Με το βόλεϊ. Ξέρετε, ο Ολυμπιακός είναι αυτό το πράγμα. Αν καταφέρουμε αυτή την εβδομάδα να κατακτήσουμε έστω κι έναν ευρωπαϊκό τίτλο για την ομάδα, θα είναι πολύ σημαντικό. Αν καταφέρουμε δύο ή τρεις θα είναι κάτι φανταστικό. Μακάρι», δήλωσε μεταξύ άλλων.