Δεν ήταν καλός, αλλά ήταν εύστοχος! Ο ΠΑΟΚ επισκέφτηκε την εστία του Γιακούποβιτς μετρημένες -στα δάχτυλα του ενός χεριού- φορές, αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα τρεις, επικρατώντας 3-0 του τοπικού Ολυμπιακού στο Βόλο!

Σκόρερ οι Λίνο, Βιεϊρίνια και Σαλπιγγίδης για τους φιλοξενούμενους, που έβλεπαν τους Βολιώτες να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Χαμένο πέναλτι για τον «Δικέφαλο», δοκάρι για τους γηπεδούχους.

«Δύο στα δύο»

Δεν είχε σκοπό -ή απλά δεν του βγήκε- να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και αυτό φάνηκε… Αλλά, τι τον νοιάζει; Ο ΠΑΟΚ ήθελε (απλά) να περιμένει και την κατάλληλη στιγμή να «χτυπήσει»!

Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός Βόλου, από την άλλη, επέλεξε -και τα κατάφερε- να μπει επιθετικά, κλείνοντας τον «Δικέφαλο» στα καρέ του από το ξεκίνημα του αγώνα, αλλά ήταν άτυχος. Πολύ άτυχος!

Ενώ «έσφιγγε τη θηλιά» γύρω από το… λαιμό της ομάδας του Μάκη Χάβου, βρέθηκε στο 20′ πίσω στο σκορ, με το ξερό σουτ του Λίνο, σε μία φάση, πάντως, που στο ξεκίνημά της, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Σαλπιγγίδης έχει πετάξει κάτω τον Γιακούποβιτς, ο οποίος δεν μπορεί να αντιδράσει στο γκολ.

Δικαίως, λοιπόν, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται, αλλά ο κ. Σιδηρόπουλος έδειξε τη σέντρα…

Η εικόνα στη συνέχεια παρέμεινε ίδια και απαράλλαχτη! Ο ΠΑΟΚ συνέχιζε να αμύνεται, χωρίς να μπορεί να περάσει… ούτε τη σέντρα και στον αντίποδα, οι Βολιώτες επιδόθηκαν σε ρεσιτάλ… αστοχίας! Ούτε ο Σανκαρέ στο 31′, ούτε ο Μόνχε στο 32′, ούτε καν ο εξαιρετικός Καπετάνος στο 41′ κατάφεραν να ισοφαρίσουν… και το πλήρωσαν!

Δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Βιεϊρίνια -στη δεύτερη «επίσκεψη» του ΠΑΟΚ στον Γιακούποβιτς- έκανε μία φανταστική ενέργεια, χάζεψε… αμυντικούς και κόσμο και με καταπληκτικό σουτ «έγραψε» το 2-0.

Πηγή: sport-fm.