Μπορεί οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να στηρίζουν τον Αδαμάντιο Πολέμη για την ανάληψη της θέσης του προέδρου, ωστόσο ο ίδιος παραμένει διστακτικός και βάζει τους όρους του.

Η ειρηνική συνύπαρξή όλων των μετόχων και η συμμετοχή των Πατέρα, Βγενόπουλου, Βαρδινογιάννη και Γιαννακόπουλου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αποτελεί βασική προϋπόθεση για να πάρει την τελική του απόφαση σχετικά με το αν θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ.

Η απόφασή του θα παρθεί μέχρι το αργότερο ως την Πέμπτη, όταν και θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την οποία και θα προκύψει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου. Ο Αδαμάντιος Πολέμης έχει ξεκινήσει συναντήσεις με τους υπόλοιπους μεγαλομετόχους προκειμένου να πάρει τις κατάλληλες εγγυήσεις.

Άμεση προτεραιότητά του είναι να σιγουρευτεί ότι θα υπάρξει ειρηνική συνεργασία και συμμετοχή από όλους για να προχωρήσει η ομάδα. Τα πρώτα μηνύματα πάντως, φέρεται να είναι θετικά. Μάλιστα, ο Αδαμάντιος Πολέμης επικοινώνησε με τον Παύλο Γιαννακόπουλο και του ζήτησε να μάθει τις προθέσεις του για την ομάδα.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αφού εξέφρασε τους προβληματισμούς του, τον διαβεβαίωσε στη συνέχεια ότι θα έχει την απόλυτη στήριξή του σε περίπτωση που αποφασίσει να αναλάβει πρόεδρος. Επιπλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι στις αρχές της εβδομάδας θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους δύο μετόχους.

πηγή: gazzetta