Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Δικέφαλο του Βορρά να θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει μόνο πρώτο, μετά και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τη Λαμία (2-2) που τον έφερε προσωρινά στην κορυφή, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να δείξουν ότι επιστρέφουν στην κανονικότητα μετά την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Νωρίτερα από το ντέρμπι της Τούμπας, η ΑΕΚ υποδέχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια την Κηφισιά που στον πρώτο γύρο της είχε κάνει ζημιά. Με τον Κώστα Μπράτσο στον πάγκο της, η ομάδα των Βορείων Προαστίων πήρε τέσσερις βαθμούς σε δυο αγώνες και ανάσανε κάπως βαθμολογικά.

«Εξάποντο» στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία είναι η αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Βόλο και τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Θεσσαλοί μετά από πέντε διαδοχικές ήττες απέσπασαν τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και είναι στο +4 από τον «Αγιαξ της Ηπείρου» που στο 0-0 με τον Άρη έβαλε «στοπ» σε ένα σερί τεσσάρων ηττών.

Το σημερινό πρόγραμμα:

Βόλος-ΠΑΣ Γιάννινα 15:30 CosmoteSport1

ΑΕΚ-Κηφισιά 19:00 CosmoteSport1

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 20:30 Novasports Prime