Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό απόψε (10/1, 21:30, COSMOTE TV SPORT 1) στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας στο ποδόσφαιρο και οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» θέλουν να δηλώσουν την υποστήριξή τους στην ομάδα τους πριν από το κρίσιμο ματς.

Με ανάρτησή της στα social media, λοιπόν, η Θύρα 7 κάλεσε τους… πιστούς του Ολυμπιακού να προσέλθουν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, προκειμένου να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές του Κάρλος Καρβαλιάλ προτού αυτοί αναχωρήσουν για το «Απόστολος Νικολαΐδης», όπου θα επιχειρήσουν να πάρουν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

«Σήμερα στις 18:40 ΟΛΟΙ στο προπονητικό στο Ρέντη για να εμψυχώσουμε την ομάδα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, που θέλουν να συμβάλουν κι εκείνοι με τον τρόπο τους, προκειμένου η ομάδα τους να βγάλει αντίδραση μετά τα διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

Σήμερα στις 18:40 ΟΛΟΙ στο προπονητικό στο Ρέντη για να εμψυχώσουμε την ομάδα!Υ.Γ: Και Γ@@@@ ΞΑΝΑ τους πελάτες….

Posted by Gate 7 Official on Wednesday, January 10, 2024

Ο Ολυμπιακός εδώ και τρία σερί ματς δεν έχει νίκη. Έμεινε στο 0-0 με τον Ατρόμητο και ηττήθηκε με 1-0 από την Λαμία και με 2-1 από την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.