Ο επιθετικός της Ναϊμέγκεν, Μπας Ντοστ, αναρρώνει από χθες (29/10) το βράδυ στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε μετά την κατάρρευση του στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Άλκμααρ για την Eredivisie.

Ο 34χρονος πρώην διεθνής Ολλανδός σέντερ φορ, ο οποίος ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου, δήλωσε αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ναϊμέγκεν ότι ένιωθε καλά.

«Ο αγώνας Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν διακόπηκε στο 90ο λεπτό το απόγευμα της Κυριακής με το σκορ στο 1-2. Ο Μπας Ντοστ κατέρρευσε στο γήπεδο και βοηθήθηκε αμέσως από όλες τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που ήταν παρούσες», ανέφερε η Ναϊμέγκεν σε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, με την διευκρίνιση πως «ο Ντοστ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης».

https://twitter.com/tod32255/status/1718685794687471737

Παίκτες και των δύο ομάδων στάθηκαν γύρω από τον Ντοστ, ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ του ματς έδωσε την ασίστ για το δεύτερο τέρμα της Ναϊμέγκεν.

«Τα πάω καλά. Η βοήθεια που έλαβα στο γήπεδο ήταν φανταστική», είπε ο Ντοστ στο X και πρόσθεσε: «Είμαι στο νοσοκομείο τώρα και αισθάνομαι καλά. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη».

Η Άλκμααρ, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας διεθνής στράικερ Βαγγέλης Παυλίδης, δημοσίευσε ένα μήνυμα λέγοντας: «Ο Μπας Ντοστ έχει ευτυχώς τις αισθήσεις του. Σου ευχόμαστε καλή ανάρρωση και δύναμη, Μπας».