Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανσερραϊκό για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League και έχει καθαρίσει από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση νίκη αφού είναι μπροστά με 3-0, με τον Σπόραρ να ανοίγει το σκορ στα 45 δευτερόλεπτα και να σκοράρει και με εκτέλεση πέναλτι στη συνέχεια ενώ ο Δεληγιαννίδης έβαλε αυτογκόλ και ο Ουεντραόγκο αποβλήθηκε στο 45′.

Το ματς άρχισε με γκολ… από τα αποδυτήρια για τους Πράσινους, αφού ο Ρούμπεν Πέρεθ έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Σπόραρ και ωραίο ήταν και το τελείωμά του Σλοβένου για το 1-0 στα 45 δευτερόλεπτα! Και πριν καλά-καλά συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, ήρθε και το δεύτερο «χτύπημα» για αυτούς: Ο Παλάσιος μπήκε από δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Δεληγιαννίδης προσπάθησε να προλάβει τον Βέρμπιτς και τελικά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-0.

Όλα ήταν εύκολα, δηλαδή, για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στο 42′ έκανε το 3-0 με πέναλτι του Σπόραρ που το κέρδισε από τον Μπέργκστρομ, με τον Πανσερραϊκό να μένει με 10 παίκτες στο 45′ λόγω αποβολής του Ουεντραόγκο με 2η κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Σπόραρ.