Έπρεπε να φτάσουμε στην 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League για να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη ο Βόλος αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, με τα γκολ των Μπερτόλιο και Ντέλετιτς να δίνουν το τρίποντο με 2-1 κόντρα στη νεοφώτιστη Κηφισιά, η οποία έπαιζε με 10 παίκτες από το 71′ λόγω αποβολής του Τσάπαν και με 9 από το 84′ αφού αποβλήθηκε και ο Κρισιούμα.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο 10λεπτο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη ευκαιρία με τον Οζέγκοβιτς στο 16′ να μην βρίσκει στόχο από πολύ καλή θέση. Η Κηφισιά θα μπορούσε σε αυτή τη φάση να κάνει το 0-1 αλλά δεν το έκανε και η… τιμωρία ήρθε στο 21′, όταν ο Λούνα μπήκε στην περιοχή και τελικά, μετά τις κόντρες και το σουτ που απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος, ο Μπερτόλιο έκανε το 1-0 από κοντά.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν άμεσα αλλά η κεφαλιά του Οζέγκοβιτς στο 22′ έφυγε ελάχιστα άουτ και τελικά το 1-0 δεν άλλαξε στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά και να προσφέρουν καλό θέαμα.

Από εκεί και πέρα, στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε και οι μεγάλες φάσεις απουσίαζαν, με την Κηφισιά να μένει με 10 παίκτες στο 71′ λόγω αποβολής του Τσάπαν με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες. Αποβολή που εκμεταλλεύτηκε ο Βόλος κάνοντας το 2-0 στο 75′ με ψύχραιμο πλασέ του Ντέλετιτς μτά τη συνεργασία του με τον Γκαρσία.

Οι Θεσσαλοί ήταν, πλέον, αγκαλιά με τη νίκη αλλά στο 82′ ο Οζέγκοβιτς με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1 και έδωσε εκ νέου ελπίδες στους νεοφώτιστους, οι οποίοι όμως έμειναν με 9 παίκτες στο 84′ αφού αποβλήθηκε και ο Ματέους Σάντος με 2η κίτρινη για τράβηγμα αντιπάλου, με συνέπεια να μην αποφύγουν την ήττα.

Βόλος: Παπαδόπουλος, Τάχατος (54′ Μύγας), Καλογερόπουλος, Λούνα (86′ Κίτσος), Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ (86′ Ενγκίν), Μπερτόλιο (78′ Μπαριέντος), Κορνέ, Ντέλετιτς (78′ Μαχαίρας), Γκαρσία.

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μποτία, Βαφέας (86′ Παπασάββας), Τσάπαν, Μασούρας, Λούμορ (73′ Νίνης), Σναϊντερλάν, Ίλιεφ (46′ Μπιφουμά), Κρισιούμα, Τετέι (80′ Αντερέγκεν), Οζέγκοβιτς.