Με τον Οζντόεφ να σκοράρει δύο φορές και μάλιστα τη δεύτερη με… ψαλιδάκι, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League και είναι μαζί με την ΑΕΚ στους 17 βαθμούς, περιμένοντας κι αυτός να δει αν στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός θα χάσουν βαθμούς οι Ερυθρόλευκοι ή οι Πράσινοι ή και οι δύο.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι Θεσσαλονικείς έδειξαν διάθεση να πρεσάρουν ψηλά και στο 11′ είχαν την πρώτη τους φάση με το σουτ του Τάισον -σε έμμεσο φάουλ- που βρήκε στον Κούντε και απομακρύνθηκε. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κατοχή μπάλας 72% στο πρώτο 20λεπτο και αυτό περιγράφει και την εικόνα του παιχνιδιού: Στην επίθεση οι γηπεδούχοι, στην άμυνα οι φιλοξενούμενοι.

Οι Ασπρόμαυροι απείλησαν στο 25′ με το σουτ του Σάστρε που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσιντώτας και στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με αποτέλεσμα να μοιάζει όλο και πιο πιθανό το να βγει το ημίχρονο με 0-0. Μέχρι που ήρθε το 43ο λεπτό… Κόρνερ του Ντεσπόντοφ, δυνατή κεφαλιά του αμαρκάριστου Οζντόεφ και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το φινάλε του πρώτου μέρους ήταν τέλειο για τον ΠΑΟΚ και τέλειο ήταν και το ξεκίνημα του δεύτερου, αφού στο 51′ ο Οζντόεφ ήταν εκεί που έπρεπε μετά την απομάκρυνση του Ντε Μποκ πάνω στη γραμμή σε σουτ του Τάισον, για να κάνει το 2-0 με το δεύτερό του γκολ και μάλιστα με… ψαλιδάκι!

Από εκεί και πέρα, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας, τα πράγματα απλοποιήθηκαν πολύ για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ήλεγξαν την κατάσταση παρά τις προσπάθειες του Ατρόμητου να πετύχει ένα γκολ και να ξαναμπεί στο ματς. Οι Περιστεριώτες το προσπάθησαν αλλά το 2-0 δεν άλλαξε, με τον δικέφαλο του βορρά να πάει στους 17 βαθμούς, όσους έχει και η ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (83’ Βιεϊρίνια) Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (76’ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (69’ Α. Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μουργκ (69’ Κωνσταντέλιας), Σαμάτα (76’ Τόμας).

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Τσιντώτας, Τσακμάκης (54’ Γιουπιτάνα), Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ (76’ Αθανασίου), Γκονζάλες (70’ Ερλινμαρκ), Κούντε (70’ Κουέν), Καμαρά, Βέργος (76’ Αντζιελένσκι), Βαλένσια.