Η ώρα για το μεγάλο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League έφτασε, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να δίνει θέση βασικού στον Αλεξανδρόπουλο και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βάζει στόπερ τον Αράο αφού ο Γεντβάι ένιωσε ενοχλήσεις και βγήκε νοκ άουτ.

Οι Ερυθρόλευκοι είναι στην 1η θέση με 19 βαθμούς και θέλουν τη νίκη για να αφήσουν στο -6 τον αιώνιο αντίπαλό τους, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να παρατάσσει την ομάδα με 4-2-3-1. Ο Πασχαλάκης είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Ορτέγα, Ντόι, Ρέτσος και Ροντινέι είναι η 4άδα στην άμυνα ενώ στον άξονα επέλεξε τούς Αλεξανδρόπουλο και Καμαρά. Από εκεί και πέρα, οι Ποντένσε και Μασούρας είναι οι δύο εξτρέμ, με τον Φορτούνη ως ελεύθερο πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Όσο για τους Πράσινους, οι οποίοι είναι στο -3 και θέλουν τη νίκη για να πιάσουν τους Πειραιώτες στην κορυφή, στο τέρμα είναι ο Μπρινιόλι, δεξί μπακ ο Βαγιαννίδης, αρισρερά ο Μλαντένοβιτς και στόπερ ο Σένκεφελντ και ο Αράο, με τον δεύτερο να επιλέγεται για αυτή τη θέση επειδή προέκυψε πρόβλημα και με τον Γεντβάι που ένιωσε ενοχλήσεις.

Στα χαφ η τριάδα αποτελείται από Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν και Τζούριτσιτς, με τον Παλάσιος και τον Μπερνάρ να είναι οι εξτρέμ ενώ στην κορυφή της επίθεσης, στο 4-3-3 του Γιοβάνοβιτς, είναι ο Ιωαννίδης.

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ορτέγα, Ντόι, Ρέτσος, Ροντινέι, Αλεξανδρόπουλος, Καμαρά, Φορτούνης, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Κααμπί.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Αράο, Μλαντένοβιτς, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Ιωαννίδης.