Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/10) τον Ολυμπιακό εκτός έδρας στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος δεν υπολογίζει στους Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, Κλεϊνχέισλερ και Ζέκα, συμπεριέλαβε στην 23άδα τον Αϊτόρ.

Οι Πράσινοι είναι στη 2η θέση και στο -3 από τους Ερυθρόλευκους, πράγμα που σημαίνει ότι η μάχη στο Καραϊσκάκη έχει και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και το γόητρο δεν θα είναι το μοναδικό κίνητρο για τις δύο ομάδες. Στο Τριφύλλι θέλουν τη νίκη για να ανέβουν στην 1η θέση και να πάρουν τεράστια ώθηση για τη συνέχεια αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στους Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που έκαναν θεραπεία και στον Κάρλος Ζέκα που είναι τιμωρημένος, όπως και στον Κλεϊνχέισλερ που απουσίασε από την προπόνηση του Σαββάτου (21/10) λόγω ίωσης, αλλά υπολογίζει στον Αϊτόρ που συμπεριλήφθηκε στην 23αδα.

Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.