Στο πιο τρελό παιχνίδι, μέχρι στιγμής, του φετινού πρωταθλήματος, ο Πανσερραϊκός αντιμετώπισε εκτός έδρας την Κηφισιά και ήταν μπροστά στο με 3-0 στο 22′ και με 4-2 μέχρι το 96′ αλλά οι γηπεδούχοι σε εκείνο το χρονικό σημείο μείωσαν σε 3-4 και στο 101′ το έκαναν 4-4, παίρνοντας βαθμό σε ένα ματς που δεν θα ξεχαστεί σύντομα.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με άγριες διαθέσεις στο ματς και χρειάστηκαν μόλις 4 λεπτά για να ανοίξουν το σκορ με τον Δεληγιαννίδη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε το λάθος του Λούμορ και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κρίστινσον (0-1). Ιδανικό ξεκίνημα, δηλαδή, για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία που δεν άργησε να βάλει και δεύτερο γκολ: Απομάκρυνση του Μασούρα, εκπληκτικό σουτ του Στάικου και η μπάλα πήγε δοκάρι και μέσα για το 0-2.

Η Κηφισιά έδειχνε να τα έχει χαμένα και προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της χωρίς να τα καταφέρνει όμως, με τους Σερραίους να κάνουν ό,τι θέλουν και να βάζουν και τρίτο γκολ στο 22′ με την κεφαλιά του Μπέργκστρομ μετά την εκτέλεση κόρνερ από τον Μούργο.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν είχε άλλη επιλογή από το να αρχίσει τις αλλαγές πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενε και προχώρησε σε τρεις κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να αποκτούν αριθμητικό πλεονέκτημα στο 44′, όταν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Χάγεκ.

Όπως και να έχει, το ημίχρονο βγήκε με το σκορ στο 0-3 αλλά στο β’ μέρος η Κηφισιά μπήκε καλύτερα, πίεσε για το γκολ και το έβαλε τελικά στο 56′ με δυνατό σουτ του Κωνσταντακόπουλου από δύσκολη γωνία μετά την ωραία πάσα του Μποτία. Έτσι έγινε το 1-3 και η ομάδα του Αναστασίου παρέμεινε στην επίθεση, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο στο 72′, όταν ο Κρισιούμα εκτέλεσε φάουλ και ο Οζέγκοβιτς βρήκε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Χόβαν για το 2-3.

Το παιχνίδι είχε και πάλι ενδιαφέρον αλλά στο 78′ ο Πηλέας με σουτ εντός περιοχής, έπειτα από εκτέλεση φάουλ και φάση διαρκείας, είχε ως αποτέλεσμα το 2-4 για τον Πανσερραϊκό, ο οποίος πίστεψε εκείνη τη στιγμή ότι κλείδωσε το τρίποντο. Και η αλήθεια είναι ότι αυτό πίστευαν όλοι όσοι έβλεπαν τον αγώνα, με αποτέλεσμα η έκπληξη να είναι ακόμη μεγαλύτερη στη συνέχεια.

Στο 96′ ο Τετέι με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Σάντος μείωσε σε 3-4 και στο… 101′ ο Μποτία έκανε από κοντά το 4-4 μετά το γύρισμα του Οζέγκοβιτς, κλείνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα… θεότρελο ματς!

Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Λούμορ (33΄ Παρράς), Μποτία, Βαφέας, Παπασάββας (58΄ Τετέι), Πέιος (34΄ Αντερέγκεν), Ιλιεφ (72΄ Ιπαλίμπο), Μπιφούμα (34΄ Κωνσταντακόπουλος), Σάντος, Οζέγκοβιτς.

Πανσερραϊκός (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Χάγεκ, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Πηλέας (90΄+ Τσαγκαλίδης), Χατζηστραβός (68΄ Τόμας), Ουεντραόγκο, Στάικος (67΄ Μορέιρα), Μούργος (46΄ Γκοτζαμανίδης), Δεληγιαννίδης, Αλεξιτς (60΄ Μπαϊροβιτς).