Η έναρξη της νέας σεζόν του ΝΒΑ πλησιάζει και τα ΜΜΕ μπαίνουν στον ρυθμό και ετοιμάζονται για όσα θα ζήσουν, με το CBS Sports να φτιάχνει μια λίστα με τους 20 καλύτερους παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ του πλανήτη, βάζοντας στη 2η θέση τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, πίσω μόνο από τον Νίκολα Γιόκιτς.

Ο Έλληνας φόργουορντ είναι εδώ και χρόνια ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ΝΒΑ, έχοντας κατακτήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Μιλγουόκι Μπακς και έχοντας, επίσης, αναδειχθεί MVP. Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το CBS Sports είναι ο 2ος καλύτερος παίκτης αυτή τη στιμή, με το Νο1 να πάει στον Γιόκιτς που πριν λίγους μήνες οδήγησε τους Ντένβερ Νάγκετς στην κατάκτηση του τίτλου.

Στην 3η θέση, πίσω από τον Αντετοκούνμπο, είναι ο Στεφ Κάρι και η 5άδα κλείνει με τους Λούκα Ντόντσιτς και Κέβιν Ντουράντ, ενώ ακολουθούν οι Τζοέλ Εμπίντ, Τζέισον Τέιτουμ, Ντέβιν Μπούκερ, Τζίμι Μπάτλερ και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι, πλέον, στη 12η θέση, πίσω από τον Γκίλτζιους-Αλεξάντερ που εντυπωσίασε με τον Καναδά στο πρόσφατο Μουντομπάσκετ και πήρε την 11η θέση της λίστας, ενώ ο Τζαμάλ Μάρεϊ των πρωταθλητών Ντένβερ Νάγκετς τοποθετήθηκε στη 19η.