Ξέμεινε από αμυντικά χαφ ο Ολυμπιακός ενόψει Ηρακλή, αφού στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ο Μοϊσές Ουρτάδο τραυματίστηκε και εκφράζονται φόβοι για νέα θλάση του Ισπανού.

Επιτακτική κρίνεται πλέον η απόκτηση αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό, αφού ο Μοϊσές Ουρτάδο υπέστη νέο τραυματισμό στον δεξιό δικέφαλο και ήδη εκφράζονται φόβοι θλάσης του Ισπανού μέσου, η οποία θα τον αφήσει εκτός για 20 μέρες.

Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού πάντως ελπίζει ο Καταλανός να υπέστη ένα απλό τράβηγμα, σε κάθε περίπτωση όμως ο Μοϊσές θα είναι εκτός με Ηρακλή και Κέρκυρα.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν από το τέλος της προπόνησης ο Ουρτάδο αισθάνθηκε ενόχληση στον δεξιό δικέφαλο μηριαίο και την Τρίτη θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ο ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για μυϊκή ρήξη.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, λοιπόν, έχει ακόμα ένα σημαντικό πρόβλημα που αφορά τη μεσαία γραμμή που θα παρατάξει με τον Ηρακλή, αφού εκτός του Ουρτάδο, εκτός έχουν τεθεί και οι Ντουντού (τραυματίας) και Φρανσουά Μοντεστό (τιμωρημένος).

Το θετικό για τον Βάσκο είναι ότι μέρος της ομαδικής προπόνησης έβγαλε ο Βασίλης Τοροσίδης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αγωνιστεί κανονικά με τον Ηρακλή στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού.

Πηγή: gazzetta.gr