Με τρεις νεκρούς έκλεισε το θρίλερ με τους πυροβολισμούς που έπεσαν στην Κέρκυρα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Δασιάς.

Αν και στην αρχή οι πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι που τσακώθηκε με γείτονά του, ο οποίος τους σκότωσε και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, τα νέα στοιχεία ανατρέπουν την υπόθεση, καθώς τα δύο θύματα δεν ήταν ζευγάρι, αλλά μια Ελληνίδα 60χρονη ιδιοκτήτρια που ενοικίαζε τα διαμερίσματά της στον δράστη και αυτόχειρα, καθώς και στο άλλο θύμα.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr η 60χρονη καθηγήτρια, μητέρα ενός παιδιού, νοίκιαζε το σπίτι στον 63χρονο άνδρα που είναι το 2ο θύμα και ο οποίος εργάζονταν κατά περιόδους στην Γαλλία.

Ο δράστης και αυτόχειρας που διέμενε δίπλα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, συχνά δημιουργούσε προβλήματα. Είχαν μικροδιαφορές οικονομικές, αλλά και με τον κήπο του σπιτιού.

Η ιδιοκτήτρια μαζί με τον Ελληνογάλλο ένοικο προσπάθησαν να διώξουν από το διαμέρισμα τον δράστη αφού, όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, δημιουργούσε αρκετά προβλήματα τόσο στο θύμα-γείτονά του όσο και στην ιδιοκτήτρια, με την οποία μάλιστα είχε κάνει προφορική συμφωνία να μην πληρώνει μίσθιο, αλλά να φροντίζει τον κήπο του συγκροτήματος διαμερισμάτων.

Μόλις η ιδιοκτήτρια με τον ένοικό της έφθασαν για να μιλήσουν με τον δράστη, ξέσπασε καβγάς, με τον τελευταίο να μπαίνει στο σπίτι, να παίρνει μια καραμπίνα και να πυροβολεί. Έξι σφαίρες πέτυχαν τα δύο άτομα, που έπεσαν νεκρά.