Κάθε μέσο που διαθέτουν ώστε να βρουν τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσούρη που άφησε την τελευταία του πνοή στη Νέα Φιλαδέλφεια επιστρατεύουν οι Αρχές. Στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει η ανάλυση γενετικού και βιντεοληπτικού υλικού και η άρση τηλεφωνικού απορρήτου ενώ οι 105 συλληφθέντες χούλιγκαν πήραν τον δρόμο για τη φυλακή καθώς θεωρούνται ύποπτοι τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων αλλά και ύποπτοι φυγής.

Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει να αναλύει το περιεχόμενο του υλικού που έχει βρεθεί στα κινητά τηλέφωνα των δεκάδων συλληφθέντων και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπίσει στοιχεία για τα δρομολόγια τα οποία ακολούθησαν μέσω της χρήσης GPS.

Μιχαλης Κατσουρης

Θέμα ημερών η ταυτοποίηση του δολοφόνου

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη η ταυτοποίηση του δολοφόνου αποτελεί για της Αρχές θέμα ημερών.

«Η οικογένεια πενθεί και όπως φάνηκε από την ημέρα που εμφανιστήκαμε για τη δήλωση υποστήριξης κατηγορίας, δεν επιθυμεί να συμμετάσχει σε κανέναν δημόσιο διάλογο», ανέφερε ο Σταύρος Γεωργόπουλος, δικηγόρος του αδερφού του 29χρονου Μιχάλη Κατσούρη.

Σχετικά με όλες τις πληροφορίες για τα όσα τραγικά συνέβησαν το βράδυ της 7ης Αυγούστου ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ τόνισε, μιλώντας στην ΕΡΤ την Τετάρτη (16/8), ότι «διατυπώνονται απόψεις οι οποίες είτε διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα είτε προσβάλλουν τη μνήμη του Μιχάλη, είτε προσπαθούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης», σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις προκλητικές δηλώσεις του πρόεδρου της Κροατίας.

«Αυτό που όλοι είδαμε είναι ότι ήρθε στην Ελλάδα ένα στρατιωτικά συντεταγμένο και πειθαρχημένο και εξοπλισμένο δολοφονικό τάγμα, το οποίο είδατε με τι διαθέσεις κινήθηκε έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου εκεί ασφαλώς δεν υπήρξε κανένα ραντεβού αλλά συνέρρευσαν όσοι βρίσκονταν σε καφετέριες και εστιατόρια που είναι πέριξ του γηπέδου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Σταύρος Γεωργόπουλος.

Όχι μόνο ύποπτοι τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων αλλά και ύποπτοι φυγής οι 105

Οι ανακριτές κρίνουν ότι όλοι οι κατηγορούμενοι είναι όχι μόνο ύποπτοι τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων αλλά και ύποπτοι φυγής.

Στο σκεπτικό της απόφασής τους, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ σε σχετικό της ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι Κροάτες επιδιώκουν, με σαφή αθλητική αναφορά και οπαδικό κίνητρο, τη συστηματική διάπραξη των αδικημάτων σε βάρος οπαδών διαφορετικών σωματείων, καθώς και φθορών σε οχήματα και εγκαταστάσεις.