Ρεπόρτερ που βρίσκεται στην Ελλάδα και καλύπτει τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια για τηλεοπτικό δίκτυο της κροατικής τηλεόρασης, ισχυρίστηκε ότι η ΑΕΚ δεν θέλει να παραδώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας στο γήπεδο της.

Σύμφωνα με το dnevnik.hr, ο Marko Šepat του Vijesti Nova TV, ανέφερε ότι έμαθε «από υψηλές πηγές πως η ΑΕΚ αρνείται να παράσχει πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας γύρω από το γήπεδο και αυτό το υλικό θα μπορούσε να αλλάξει το πλαίσιο της σύγκρουσης».

Επίσης, είπε ότι η αστυνομία περιορίζει τον αριθμό των υπόπτων σε 13 άτομα και με βάση τον ίδιο, ο δολοφόνος του Μιχάλη Κατσουρή μπορεί να μην βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες.

«Μεταξύ αυτών είναι εννέα Κροάτες πολίτες, τρεις Έλληνες και ένας από την Αλβανία. Είναι πιθανό να υπάρχει μόνο ένας δράστης ή αρκετοί από αυτούς, αλλά υπάρχει επίσης η πιθανότητα κανείς από τους υπόπτους να μην είναι ένοχος για τη δολοφονία», είπε χαρακτηριστικά.

Ακόμη, ανέφερε ότι η Nova TV έχει στην κατοχή της αποκλειστικό υλικό που δείχνει την άφιξη χούλιγκαν από την Κροατία, οι οποίοι βοηθήθηκαν από Έλληνες χούλιγκαν. Παράλληλα, φαίνονται να τους ακολουθούν επτά αστυνομικοί και αυτό «λερώνει επιπλέον την ΕΛ.ΑΣ, η οποία δεν ήταν προετοιμασμένη για την άφιξη των οπαδών».