Συντετριμμένη είναι η μητέρα του 52χρονου αγιογράφου από την Τήνο που μέσα σε δύο μόλις χρόνια έχασε τον άντρα της και δύο παιδιά όπως αποκαλύπτει φίλος του. Τον πόνο της δεν μπορεί να κρύψει και η πρώην σύζυγός του και μητέρα του παιδιού τους η οποία τονίζει πως «καμία τιμωρία δεν είναι ικανή να τον φέρει πίσω».

«Του έλαχε δυστυχώς αυτό το μοιραίο, σύντομα μετά την απώλεια του πατέρα του το ’20 και την απώλεια του αδελφού του το ’21 του Νίκου, να χάσει κι ο ίδιος τη ζωή του με αυτόν τον τραγικό, πραγματικά τρόπο. Μέσα σε δύο χρόνια ουσιαστικά να χάνονται τρεις άνθρωποι, οι τρεις άντρες της οικογένειας ο σύζυγος, πατέρας δηλαδή και τα δύο παιδιά, τα δύο αδέλφια είναι κάτι που δεν αντέχεται 50-52 χρονών ο άνθρωπος είναι, είναι μικρός αλλά και μικρός να μην είναι, η απώλεια κάθε ανθρώπινης ζωής είναι τραγικό συμβάν» τόνισε φίλος του αγιογράφου στο Mega και την εκπομπή Live News τη Δευτέρα (11/4).

«Δημιουργούσε προβλήματα εκεί και με τη γειτονιά και με την ίδια του την οικογένεια υπήρχαν προβλήματα. Ο άνθρωπος ήταν τέτοια περίπτωση που τον πείραζαν όλα ούτε με τα ρούχα του δεν ταίριαζε ο άνθρωπος. Με τον Σπύρο που κάνω καμιά φορά ένα διάλογο και μου το ανέφερε, μου έλεγε ότι ”έχω πρόβλημα με αυτόν τον άνθρωπο”» αποκάλυψε φίλος του αγιογράφου.

«Προφανώς ήταν σε κάποια διαμάχη δικαστική και πιθανόν είχε αναφέρει και στο αστυνομικό τμήμα αν δεν κάνω λάθος μου είχε πει τουλάχιστον μια, αν όχι δύο φορές, ότι ”με απειλεί αυτός ο άνθρωπος” κι ερχόταν στεναχωρημένος ότι ”τι θα κάνω με αυτόν τον άνθρωπο” κλπ. κλπ. Θυμάμαι τον έβρισκε στην είσοδο κάτω και του έλεγε διάφορα», δήλωσε.

«Είχαν αλληλομηνυθεί και είχαν φτάσει στα δικαστήρια»

Ο 93χρονος, όπως έχει γίνει γνωστό τη μια κατηγορούσε τον αγιογράφο ότι είχε ρίξει δηλητήριο στο πηγάδι του, την άλλη, τον ενοχλούσε η κεραία που είχε βάλει στην ταράτσα ενώ είχαν τσακωθεί ακόμα και για τον ηλιακό. Οι δυο τους είχαν αλληλομηνυθεί και είχαν φτάσει στα δικαστήρια όταν ο ηλικιωμένος επιχείρησε να τον χτυπήσει με τη μαγκούρα του.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι, δεν μπορούμε να το χωνέψουμε ούτε εγώ, ούτε το παιδί. Είμαι σε ένα σοκ, ούτε οι γύρω μας οι φίλοι, οι γνωστοί… Είναι πολύ δύσκολο ακόμα να το συλλάβει ο νους μας. Ήταν ένας άνθρωπος από τους λίγους, χαρούμενος, ένας άνθρωπος με φιλότιμο, ένας άνθρωπος με σεβασμό», δήλωσε η πρώην σύζυγος του θύματος μιλώντας στο Mega.

«Δεν είμαι άνθρωπος που ζητώ τιμωρία, τον άνθρωπό μας να γυρίσουνε πίσω»

«Έναν άνθρωπο που πιθανόν δεν έχει σώας τας φρένας κι από ό,τι μαθαίνω δηλαδή δημιουργούσε προβλήματα στο νησί. Δεν είμαι άνθρωπος που ζητώ τιμωρία, τον άνθρωπό μας να γυρίσουνε πίσω. Από τη στιγμή που δεν γίνεται, τι τιμωρία να ζητήσω εγώ τώρα; Δεν υπάρχει αυτά μόνο ο θεός, δεν υπάρχουνε λόγια τι να πω, δεν υπάρχουνε λόγια. Να τον θυμάται το παιδί κι εμείς όλοι με αγάπη» συμπλήρωσε.