Πληροφορίες για τη σχέση που είχαν ο Μάνος Δασκαλάκης με την Ρούλα Πισπιρίγκου, οι γονείς των τριών παιδιών στην Πάτρα, που πέθαναν υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες μέσα σε τρία χρόνια, πριν και κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, έδωσε άτομο από το στενό οικογενειακό τους περιβάλλον μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Γνωρίζω πως η οικογένεια του Μάνου δεν ήθελε τη Ρούλα για νύφη. Είχε αντιρρήσεις για το νεαρό της ηλικίας του Μάνου και για όσα είχαν ακούσει και για όσα είχαν ακούσει για τη συμπεριφορά της σε προηγούμενες σχέσεις της» λέει αρχικά ο φίλος του ζευγαριού.

«Γενικά ήταν πολύ πιεστική σε σημείο να χρησιμοποιεί κάθε μέσο εκβιασμού. Αυτό είχαν μάθει και ότι έκανε τα πάντα να κερδίσει τον σκοπό της. Ήξερα και για τις απόπειρες αυτοκτονίας, όπως και για τα προβλήματα που δημιουργούσε στις προηγούμενες σχέσεις καθώς και στις οικογένειές τους. Φυσικά, όλα τα κάλυπταν και τα αποσιωπούσαν» συνεχίζει.

«Με τον Μάνο τσακωνόντουσαν. Κατά διαστήματα ήταν σε απόσταση και μετά πάλι ξανά μαζί, αγαπημένοι ή έτσι ήθελαν να δείχνουν στον κόσμο. Γενικά η Ρούλα ήταν ένας περίεργος χαρακτήρας. Αυτάρεσκη, ισχυρογνώμων, εγωκεντρική…» καταλήγει ο φίλος του ζευγαριού.

«Το δίκιο δεν θα αργήσει – Μας έχουν κάνει κακό» – Ξεσπά ο πατέρας

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών ξέσπασε σήμερα για όσα ακούγονται τόσο καιρό εναντίον του ίδιου και της μητέρας των παιδιών. «Να ξέρετε, ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό, όσα γράφονται, δεν θα το αφήσουμε έτσι, γιατί οι ανακρίβειες είναι πολλές. Μόνο κακό μας έχουν κάνει» δηλώνει ο πατέρας των τριών παιδιών στην εφημερίδα «Πελοπόννησο».

Ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί πως η περιπέτειά του δεν θα τραβήξει ακόμα για πολύ. «Το δίκιο θα το βρω, όταν τελειώσει όλο αυτό. Και πιστέψτε με… δεν θ’ αργήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε, ούτε στο 1%, τι κακό μας έχουν κάνει» ξεσπά.

Ως πρόσωπο του τοπικού ποδοσφαίρου, αλλά και καλλιτέχνης – τραγουδιστής ο Μάνος Δασκαλάκης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που ζει και κυρίως τον αρνητικό αντίκτυπο στην κοινωνία και λέει: «Σας μιλάω ως χρόνια πολίτης της Πάτρας. Και στηριζόμενος από όλες τις εφημερίδες. Και με μία άψογη σχέση με όλον τον κόσμο της Πάτρας. Για ένα άρθρο και λίγο δημοσίευση».