Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της 31χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της, μαζί με τα δυο της παιδιά όταν το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη τυλίχτηκε στις φλόγες τα ξημερώματα της Πέμπτης. «Ήταν πολύ καλό κορίτσι η κόρη μου» δήλωσε με τρεμάμενη φωνή στο thesstoday.gr.

«Ενημερώθηκα από έναν ξάδελφο της πρώην συζύγου μου και από μια γειτόνισσα. Επειδή ήμουν χωρισμένος είχα να δω τα παιδιά μου από το 2011. Δυστυχώς, τα εγγόνια μου δεν τα έχω γνωρίσει ποτέ» ανέφερε.

«Έμαθα ότι πήρα φωτιά το σπίτι. Είμαι συγκλονισμένος. Είμαι και άνθρωπος με καρδιακά προβλήματα. Πήρα ηρεμιστικό για να έρθω. Το παιδί μου εγώ το μεγάλωσα. Εγώ το έλουζα και το σπούδασα» συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης μητέρας.

Τα αδέρφια που κάηκαν βρέθηκαν αγκαλιασμένα

Οι λεπτομέρειες της τραγωδίας συγκλονίζουν με τους ανθρώπους που τους γνώριζαν να μην μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

«Με τον εγγονό μου ήταν αχώριστοι. Ήταν μαζί όλη μέρα. Κλαίει απ’ το πρωί το παιδί», λέει με τρεμάμενη φωνή γειτόνισσα της οικογένειας. «Νέο ζευγάρι. Ευτυχισμένο. Πήγαινε η κοπέλα στη δουλειά της. Το αυτοκίνητό της εδώ είναι παρκαρισμένο ακόμα. Δύο ήσυχα καλά παιδάκια. Ο άντρας δουλεύει και ταξιδεύει. Το καλοκαίρι αγόρασαν το σπίτι αλλά δεν στέριωσε. Άφησε τη σόμπα αναμμένη επειδή είχε κρύο. Αγκαλιασμένα τα βρήκαν τα παιδάκια οι πυροσβέστες» είπε σύμφωνα με το thesstoday.gr.