Αναστάτωση επικράτησε στη Λαμία, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε σε μία γυναίκα και άρχισε να την ξυλοκοπεί στη μέση της πλατείας. Η γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια και αμέσως συγκεντρώθηκε κόσμος, με τον δράστη να τρέπεται σε φυγή.

Το lamiareport.gr αναφέρει πως το περιστατικό σημειώθηκε στην πλατεία Πάρκου, όταν κάτοικοι είδαν έναν άντρα να γρονθοκοπηθεί μια γυναίκα η οποία καλούσε σε βοήθεια. Κάποιοι έτρεξαν να βοηθήσουν, άλλοι κάλεσαν την αστυνομία, ενώ ο δράστης έφυγε τρέχοντας μέσα στα στενά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ θύμα είναι μια 38χρονη γυναίκα, xρήστρια ουσιών, που κάνει αγώνα για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά και έχει ζητήσει βοήθεια από το ΚΕΘΕΑ. Όμως, όπως λέει, ο αλλοδαπός πρώην σύντροφός της δεν την αφήνει. Την ξυλοφορτώνει και την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει. Έχει πάει παντού για βοήθεια. Στην αστυνομία, στο γραφείο για κακοποιημένες γυναίκες στη Λαμία, στο ΚΕΘΕΑ.

Σύμφωνα με την ίδια, ο άνδρας της έχει επιτεθεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν και μάλιστα την χαράκωσε στο πρόσωπο, χρησιμοποιώντας ένα ξυράφι.

Δείτε όσα είπε για την επίθεση που δέχτηκε: