Η απόρριψη όλων των ενστάσεων που τέθηκαν από την υπεράσπιση στην υπόθεση της Folli Follie οδηγεί την δίκη στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας που είναι η εξέταση των μαρτύρων. Την Δευτέρα η δίκη μπαίνει στην ουσία της με τους μάρτυρες να παίρνουν ο ένας μετά τον άλλο τη σειρά τους ενώπιον του δικαστηρίου.

Πρώτοι αναμένεται να εξεταστούν οι 10 από τους 25 επενδυτές και μικρομετόχους που παραμένουν στην πολιτική αγωγή μετά την απόφαση του δικαστηρίου που, μεταξύ άλλων, απέβαλε την Folli Follie.

Στη συνέχεια θα ανέβουν στο βήμα του μάρτυρα μέλη της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς,  νυν μέλη της διορισμένης διοίκησης της εταιρείας και  πραγματογνώμονες.

Η ακροαματική διαδικασία αναμένεται πολύμηνη και για το λόγο αυτό θεωρείται δεδομένο ότι οι προφυλακισμένοι Δημήτρης και ο Τζώρτζης  Κουτσολιούτσος στις αρχές Μαρτίου θα αφεθούν ελεύθεροι ενώ είναι σε εξέλιξη η δίκη τους λόγω λήξης του 18μηνου προσωρινής κράτησης.

Ήδη, το δικαστήριο ανακοίνωσε τις συνεδριάσεις του επόμενου μήνα με τελευταία αυτή στις 31 Μαρτίου. Τότε , οι άλλοτε ισχυροί άνδρες της εταιρείας οι οποίοι βρίσκονται μεταξύ των 10 κατηγορουμένων , κατά περίπτωση, για απάτη του επενδυτικού κοινού, πλαστογραφίες, χειραγώγηση μετοχής, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, εγκληματική οργάνωση, θα έχουν βγει από τη φυλακή.

Ο κατ οίκον περιορισμός , πιθανότατα με «βραχιολάκι», είναι μια από τις δυνατότητες που δίνεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων το οποίο θα ανακοινώσει αυτεπαγγέλτως την άρση της προσωρινής κράτησης.