Καταδίωξη έγινε χθες στο Ηράκλειο Κρήτης προκειμένου να συλληφθούν τρεις ύποπτοι άντρες ηλικίας 25, 28 και 25 χρόνων αντίστοιχα.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν ένα αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες, ο οδηγός του οποίου, στη θέα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή.

Ακολούθησε καταδίωξη και ενώ οι αστυνομικοί πλησίασαν το αυτοκίνητο, ο οδηγός του έκανε ελιγμό εναντίον του επικεφαλής της Ομάδας ΔΙΑΣ, με πρόθεση να τον εμβολίσει.

Ο επικεφαλής πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο τρεις φορές την μπροστινή αριστερή ρόδα του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να σκάσει το λάστιχο, να ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητο και να συλληφθούν οι τρεις επιβαίνοντες.

Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:  0,7 γραμ. ηρωίνης, 1,2 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης, 2,2 γραμ. καπνού αναμεμειγμένα με κάνναβη, δέκα δισκία Hipnostedon, έξι δισκία Vulbecal, δέκα δισκία Lexotanil, έξι δισκία Tavor, ένα σουγιάς με λάμα μήκους 10 εκατοστών, μία ζυγαριά ακριβείας, οκτώ κινητά τηλέφωνα και 185 ευρώ που προέρχονταν από εμπόριο ναρκωτικών.