Σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην Αιγιάλεια, εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, ενώ συνελήφθησαν τρία άτομα, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33 και 36 ετών, και ένας 51χρονος Έλληνας. Από την έως τώρα έρευνα της αστυνομίας προκύπτει ότι οι τρεις δράστες είχαν διακινήσει τους τελευταίους δέκα μήνες μεγάλες ποσότητες χασίς στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας.

Ύστερα από την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν οι αστυνομικοί, πραγματοποιήθηκαν έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων, στο Αίγιο και στην Τέμενη, όπου βρέθηκαν τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν 180 γραμμάρια χασίς, δέκα κινητά τηλέφωνα, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες ως μέσα επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών, 14 κάρτες κινητής τηλεφωνίας, καθώς και τρία στιλέτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ηγετικό ρόλο στην σπείρα, είχε ο 33χρονος Αλβανός, ο οποίος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για ναρκωτικά, ενώ ο 36χρονος ομοεθνής το, μοίραζε τα ναρκωτικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο. Ακόμη, τα μέλη της σπείρας χρησιμοποιούσαν το σπίτι του 51χρονου στην Τέμενη για να κρύψουν τα ναρκωτικά. Μάλιστα, για να μην γίνονται εύκολα αντιληπτοί, ανανέωναν τις κάρτες κινητής τηλεφωνίας, αλλάζοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα τηλεφωνικούς αριθμούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου και κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν την Παρασκευή στον ανακριτή για να απολογηθούν.