Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει ένας 26χρονος στη Μυτιλήνη καρφώνοντας στο σώμα του το μαχαίρι που κρατούσε, επειδή η αγαπημένη του αρνήθηκε να τον ακολουθήσει. Ο νεαρός νοσηλεύεται τελικά στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, πλέον εκτός κινδύνου.

Το ζευγάρι είχε φτάσει την προηγούμενη ημέρα μέχρι τα κρατητήρια καθώς έπειτα από έντονο καβγά η κοπέλα άσκησε μήνυση εναντίον του για εξύβριση και απειλές, ενώ μήνυση εναντίον της άσκησε και εκείνος. Πάντως την Παρασκευή ο νεαρός συνελήφθη και κρατήθηκε μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου, οπότε ο εισαγγελέας αποφάσισε να δικαστεί με διαδικασία του αυτοφώρου. Ο ίδιος ζήτησε τρεις ημέρες προθεσμία και το αίτημά του έγινε δεκτό.
 
Αμέσως όμως μόλις αφέθηκε ελεύθερος, γύρω στη 1:30 το μεσημέρι, ο 26χρονος, και ενώ βρισκόταν σε έντονη σύγχυση, πήγε στο κατάστημα εμπορίας ρούχων της κοπέλας, στην καρδιά της πόλης, και την κάλεσε να τον ακολουθήσει. Όταν εκείνη αρνήθηκε, αυτός έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε μαζί του και το κάρφωσε στην κοιλιακή του χώρα. Η κοπέλα υπέστη σοκ και έβαλε τις φωνές, ενώ ο νεαρός σωριάστηκε στο έδαφος μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Στο σημείο μαζεύτηκε μέσα σε λίγα λεπτά πολύς κόσμος, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού από αυτόπτες μάρτυρες μπροστά στην εικόνα του νεαρού με το μαχαίρι καρφωμένο στο σώμα του. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, αφού ευτυχώς οι δυο μαχαιριές που κατάφερε στο σώμα του δε φέρεται να έπληξαν ζωτικά του όργανα.

Πηγή: εμπρός