Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 48χρονος που κατηγορείται για ένοπλες ληστείες σε τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 48χρονος μαζί με τουλάχιστον άλλους δύο συνεργούς του που αναζητούνται, έχει διαπράξει αρκετές ληστείες και κλοπές.

Συγκεκριμένα, στις 9 Φεβρουαρίου 2011 έκανε ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα Ταχυδρομικού Γραφείου στη Νέα Πέραμο Αττικής, στις 7/6/2011 διέπραξε ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα Ταχυδρομικού Γραφείου στη Νέα Πέραμο Αττικής. Στις 19/6 του ίδιου έτους αφαίρεσε κρατική πινακίδα από μοτοσικλέτα στο Περιστέρι, τρεις μέρες αργότερα διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα Ταχυδρομικού Γραφείου στο Χαϊδάρι, από όπου διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε μοτοσυκλέτα που έφερε την ανωτέρω κλεμμένη πινακίδα. Στις 14 Μαρτίου 2013 διέπραξαν ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο Περιστέρι, στις 31 Δεκεμβρίου έκανε ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο Χαϊδάρι και πολλές άλλες ληστείες.

Στην κατοχή του 48χρονου συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα 1 πιστόλι, 18 φυσίγγια, ένας ηλεκτρικός εκκενωτής, δεκατέσσερα χάπια ναρκωτικών ουσιών, είδη ρουχισμού (μπουφάν, κράνη, γάντια) και το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.