1. Χαμόγελο του Παιδιού
Πρόκειται για έναν εθελοντικό σύλλογο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών όχι μόνο στη θεωρία αλλά στην πράξη, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο. Να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους. Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι άνθρωποι που συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών.
Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς σε αυτήν την προσπάθεια, κάνοντας δωρεές σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Γραμμή SOS 1056
Γραμμή στήριξης 901 11 15 15 15 (2,99 ευρώ + ΦΠΑ)
http://www.hamogelo.gr

2. Action Aid
Η ActionAid είναι ένας διεθνής αναπτυξιακός οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες και συνεργάζεται με τους κατοίκους των φτωχότερων χωρών του κόσμου για την καταπολέμηση της φτώχειας και της ανισότητας.

Ουσιαστικά αποτελεί μια μοναδική συνεργασία ανθρώπων που αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο, έναν κόσμο όπου όλοι οι άνθρωποι θα έχουν αρκετή τροφή, πόσιμο νερό, εκπαίδευση και έναν ενεργό ρόλο στην κοινωνία. Δουλεύουν μαζί με τους φτωχούς και περιθωριοποιημένους ανθρώπους του αναπτυσσόμενου κόσμου, σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους.

Μπορείτε και εσείς να υποστηρίξετε την προσπάθεια αυτή, επιλέγοντας τον τρόπο στήριξης ανάλογα με το ποσό και τον στόχο για τον οποίο θέλετε να διαθέσετε την εισφορά σας.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 9212321 (μέχρι τις 17:00) και 801 11 900 800 (μέχρι τις 22:00)
http://www.actionaid.gr

3. Ηλιαχτίδα (Ένωση Γονέων & Φίλων Ατόμων με σύνδρομο Down)
Ο Σύλλογος Ηλιαχτίδα είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο, που έχει σαν σκοπό να βοηθάει άτομα με Σύνδρομο Down και τις οικογένειές τους.

Εκτός από την πληροφόρηση και την ενίσχυση των οικογενειών, ο Σύλλογος Ηλιαχτίδα αποτελεί ένα συνδετικό κρίκο της κοινωνίας, της κοινωνικής γνώμης με το Σύνδρομο Down. Οι ημέρες της άγνοιας, της λανθασμένης πληροφόρησης και του φόβου για τα παιδιά με Σύνδρομο Down έχουν τελειώσει. Ο Σύλλογος έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει σε όλη τη κοινωνία την πραγματική διάσταση και αντιμετώπιση του θέματος αυτού.

Οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με το Σύλλογο και τα μέλη του μπορεί να το κάνει. Με μεγάλη χαρά θα έχει στη διάθεσή του την εμπειρία και την υποστήριξη όλων.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 6713949
http://www.iliaktida.gr

4. Unicef Hellas
Η Ελληνική εθνική επιτροπή UNICEF:
– Προσφέρει στα παιδιά την καλύτερη δυνατή αρχή στη ζωή.Βοηθάει να παιδιά να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν.
– Στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο.
– Δημιουργούν ένα προστατευτικό περιβάλλον για τα παιδιά, ιδιαίτερα σε επείγουσες ανάγκες.

Όλα τα έσοδα της UNICEF προέρχονται αποκλειστικά από πωλήσεις προϊόντων και τις εθελοντικές συνεισφορές κρατών και ιδιωτών όπως εσείς.

Μπορείτε να βοηθήσετε το έργο της κάνοντας δωρεές ή αγοράζοντας προϊόντα UNICEF.

Τηλ. επικοινωνίας:210 7255555
http://www.unicef.gr


5. Παιδικά χωριά
Ο σκοπός των Παιδικών Χωριών SOS είναι να επαναφέρουν τα παιδιά, που δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τους φυσικούς τους γονείς, στο φυσικό κοινωνικό κύτταρο την οικογένεια.

Η προστασία και φροντίδα των παιδιών που ζουν στα Παιδικά Χωριά SOS προσφέρεται σε μια μακρόχρονη, συνεχή και σταθερή βάση. Ξεκινά από την παιδική ηλικία και συνεχίζεται έως ότου το κάθε παιδί, προετοιμασμένο κατάλληλα, ηθικά, κοινωνικά και επαγγελματικά, είναι ικανό να σταθεί μόνο του στην κοινωνία και να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις της ζωής.

Εάν το έργο των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος σας ενδιαφέρει και θέλετε να βοηθήσετε τα Ελληνόπουλα που είχαν την ατυχία να στερηθούν τη στοργή των φυσικών τους γονιών, αλλά και να ενισχύσετε την ανάπτυξη των προγραμμάτων μας, μπορείτε να κάνετε τις δωρεές σας με τους εξής τρόπους:
– Να κάνετε χρηματικές δωρεές
– Να γίνετε ανάδοχος παιδιού
– Να βοηθήσετε στην επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών ή
– Να κάνετε δωρεές σε είδος

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. επικοινωνίας:210 3238048, 2103313661-3
http://www.sos-villages.gr


6. Εταιρεία προστασίας σπαστικών
Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών ιδρύθηκε για να καλύψει ένα κενό και να αντιμετωπίσει μία μεγάλη ανάγκη σε ό,τι αφορά την πρόνοια για τους ανθρώπους που πάσχουν από εγκεφαλική παράλυση στον τόπο μας.

Στόχος της ήταν πάντα η ανάπτυξη πολυποίκιλων δραστηριοτήτων για την προαγωγή των συμφερόντων των ανθρώπων αυτών, όπως η εκπαίδευση, η παροχή ιατρικών, θεραπευτικών, κοινωνικών και ψυχολογικών υπηρεσιών, η επαγγελματική και κοινωνική αποκατάσταση, η μέριμνα διαβίωσης, η ενημέρωση του κοινού, η εξειδίκευση του προσωπικού, η έρευνα και η πρόληψη.

Μπορείτε και εσείς να συμβάλλετε στην κοινωνική δράση της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών ως εθελοντής, ως δωρητής-χορηγός ή να συμμετέχοντας στην προσπάθεια, να προσελκύσει το ενδιαφέρον και τη συμπαράσταση της κοινωνίας.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 9622290
http://www.eps-ath.gr


7. Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ)
Η δραστηριότητα του ΚΕΑΤ, υποστηρίζει άτομα με Προβλήματα Όρασης από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας φιλοξενία.

Σκοπός είναι η δημιουργία ίσων ευκαιριών για τα άτομα αυτά παρέχοντας δυνατότητες ένταξης και εκπαίδευσης.

Το ΚΕΑΤ δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς με σκοπό την καλύτερη δυνατή υποστήριξη των Ατόμων με Προβλήματα Όρασης.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 210 9595880 – 210 9595846 – 210 9531818 – 210 9531819
http://www.keat.gr


8. Φάρος Τυφλών Ελλάδος
Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος είναι σωματείο ειδικώς αναγνωρισμένο, μη κερδοσκοπικό, επιχορηγούμενο και εποπτευόμενο από το Υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας.

Ιδρύθηκε με στόχο την υποστήριξη των τυφλών ατόμων, την μείωση των συνεπειών από την απώλεια της όρασης και την ευαισθητοποίηση του κοινού και της Πολιτείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ως εθελοντής μπορείτε να συνεισφέρετε στο έργο του Φάρου.
Τηλ. επικοινωνίας: 210 9415222
http://www.fte.org.gr


9. Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αναπήρων Παιδιών (ΕΛΕΠΑΠ)
Η ΕΛΕΠΑΠ είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο ειδικώς αναγνωρισμένο από το κράτος και είναι το πρώτο ιδιωτικό ίδρυμα την πόρτα του για την περίθαλψη, την θεραπεία , την εκπαίδευση, την αποκατάσταση παιδιών με κινητικές αναπηρίες από λίγων ημερών έως 16 ετών και από το 1987 στην επαγγελματική αποκατάσταση για ενήλικες από 18 και άνω.

Διαρκής στόχος είναι η στενή συνεργασία, ενημέρωση ευαισθητοποίηση με όλους τους αρμόδιους φορείς – Κυβέρνηση, Υπουργεία, Αυτοδιοίκηση Κοινωνικούς παράγοντες για άμεσες δίκαιες και αποτελεσματικές θέσεις στα προβλήματα των παιδιών με κινητική αναπηρία.

Πληροφορίες στα τηλ. 210 7228360, 210 7233860, 210 7212780
http://www.elepap.gr


10. Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας
Το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας είναι από τα παλαιότερα στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε με σκοπό την περίθαλψη ορφανών και άπορων κοριτσιών.

Φιλοξενεί κορίτσια από 6 ετών προερχόμενα από οικογένειες με σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, προσφέροντας εκτός από στέγη, φροντίδα και συναισθηματική υποστήριξη, εξαιρετικές εκπαιδευτικές δυνατότητες και τα απαραίτητα εφόδια για την πρόοδό τους ως ενήλικες σε μια σύγχρονη κοινωνία.

Γίνετε και εσείς εθελοντής ή συμπαρασταθείτε στις προσπάθειες του ιδρύματος κάνοντας κάποια μικρή ή μεγάλη προσφορά.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 4515387 – 210 4513759
http://www.xatzikiriakio.gr

11. Διεθνής αμνηστία
Η Διεθνής Αμνηστία είναι ένα παγκόσμιο, ανεξάρτητο κίνημα εθελοντών που αγωνίζεται για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Όραμά μας είναι ένας κόσμος όπου όλοι οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν όλα τα δικαιώματα που αναγνωρίζονται από την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και από άλλους διεθνείς κανόνες.

Οι εθελοντές αποτελούν τη βάση του κινήματος και είναι αυτοί που ευαισθητοποιούν τις κοινωνίες, πιέζουν τις κυβερνήσεις και διαδηλώνουν υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Χωρίς την πλατιά βάση των εθελοντών/ακτιβιστών η Διεθνής Αμνηστία θα έχανε την ξεχωριστή της ταυτότητα. Μάθε πώς μπορείς να συμμετέχεις καλώντας στο: τηλ. επικοινωνίας: 210 3600628
http://www.amnesty.org.gr

12. WWF Hellas
Η αποστολή του WWF Ελλάς είναι να διατηρήσει την πλούσια βιοποικιλότητα της Ελλάδας ως αναπόσπαστο στοιχείο της Μεσογείου και να παρεμποδίσει – και μακροπρόθεσμα να αντιστρέψει – την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, με στόχο την αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης.

Σήμερα, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις, η οργάνωση χρησιμοποιεί τα εξής βασικά μέσα για να προάγει τους στόχους της:

– Υλοποίηση ερευνητικών δράσεων και προώθηση/ενίσχυση απαραίτητων τέτοιων δράσεων που υλοποιούνται από τρίτους
– Υλοποίηση προγραμμάτων διαχείρισης του φυσικού περιβάλλοντος
– Συνεργασίες με ΜΚΟ, φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, της τοπικής αυτοδιοίκησης και του ακαδημαϊκού χώρου
– Συνεργασίες με επιχειρήσεις
– Κατάρτιση/δημοσιοποίηση θέσεων σχετικών με την περιβαλλοντική πολιτική
– Συμμετοχή σε συλλογικά όργανα διαβούλευσης και επιτροπές/ομάδες εργασίας εμπειρογνωμόνων
– Άσκηση κριτικής στις πρακτικές των φορέων του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα
– Υλοποίηση εκστρατειών πολιτικής πίεσης και κινητοποίησης κοινού
– Δράσεις ευαισθητοποίησης και επικοινωνίας
– Δράσεις κατάρτισης και διάχυσης της επιστημονικής γνώσης
– Δραστηριότητες περιβαλλοντικής εκπαίδευσης
– Δραστηριότητες συμμετοχής κοινού, εθελοντισμού και ενδυνάμωσης της Κοινωνίας των Πολιτών

Μάθε πώς μπορείς να υποστηρίξεις τη δράση του WWF Ελλάς επικοινωνώντας στο τηλ. 210 3314893
http://www.wwf.gr

13. Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ένας μη κυβερνητικός οργανισμός στην Ελλάδα με σύνθετο έργο που βασίζεται στην εθελοντική δράση και την άμεση ανταπόκριση των πολιτών. Κινητοποιείται στοχεύοντας πάντα στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου σε περιόδους πολέμου και ειρήνης, στηρίζοντας τραυματίες, ασθενείς, πρόσφυγες, ηλικιωμένους, ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες και άτομα από κάθε ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού. Η δράση του έχει συνδεθεί με την επαγρύπνηση, την αλληλεγγύη και τη φιλαλληλία και είναι συνώνυμη της αφιλοκερδούς προσφοράς και της ανιδιοτέλειας.

Γίνε και εσύ εθελοντής συμβάλλοντας στο έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Τηλ. επικοινωνίας: 210 3603449
http://www.redcross.gr

14. Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων
Το ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) είναι αυτοδιοικούμενο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Εξυπηρετεί καθημερινά περίπου 3.000 άτομα, χρήστες και μέλη οικογενειών, χάρη σε ένα δίκτυο περισσότερων από 90 μονάδων σε διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Οι δραστηριότητές του αφορούν επίσης τους τομείς πρωτογενούς πρόληψης, εκπαίδευσης και έρευνας. Είναι σύμβουλος οργανισμός του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου του ΟΗΕ (ECOSOC) σε θέματα ναρκωτικών, και ένας από τους βασικούς φορείς εφαρμογής του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Αντιμετώπιση της Εξάρτησης από Ουσίες.

Μάθε πώς μπορείς να δράσεις και να ενημερωθείς επικοινωνώντας στο τηλ. 210 9241993-6
http://www.kethea.gr

15. ΟΚΑΝΑ
Ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) από την ίδρυσή του έως σήμερα επιδιώκει να ανταποκριθεί στο διττό του ρόλο ως εθνικού συντονιστικού φορέα και ως φορέα ανάπτυξης υπηρεσιών και προγραμμάτων πρόληψης, θεραπείας και επανένταξης.

Ο ΟΚΑΝΑ έχει ως κύριους σκοπούς:
– το σχεδιασμό, την προώθηση, το διυπουργικό συντονισμό και την εφαρμογή εθνικής πολιτικής σχετικά με την πρόληψη, τη θεραπεία και την αποκατάσταση των ουσιοεξαρτημένων ατόμων
– τη μελέτη του προβλήματος των ουσιοεξαρτήσεων σε εθνικό επίπεδο, την παροχή έγκυρων και εμπεριστατωμένων πληροφοριών και την ευαισθητοποίηση του κοινού
– την ίδρυση και την αποτελεσματική λειτουργία κέντρων πρόληψης, θεραπευτικών μονάδων και κέντρων κοινωνικής και επαγγελματικής επανένταξης.

Ενημερώσου σχετικά με τα προγράμματα και τη βοήθεια που μπορείς να προσφέρεις στο τηλ. 210 8898200 ή μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση:
http://www.okana.gr

16. Κέντρο Ημέρας Βαβέλ
Το Κέντρο Ημέρας “Βαβέλ” έχει στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών ψυχικής υγείας μεταναστών, οι οποίοι διαμένουν στην Αθήνα. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Κέντρο Ημέρας “Βαβέλ” είναι: διάγνωση, θεραπευτική αντιμετώπιση και ψυχοκοινωνική αποκατάσταση ψυχικών διαταραχών, συστηματική παρακολούθηση ατόμων με ψυχική διαταραχή, οργάνωση ημερήσιας φροντίδας, εξατομικευμένη συνοδεία, συμβουλευτική ατόμων, οικογενειών, ομάδων, οργανισμών, ενημέρωση σε θέματα ψυχικής υγείας και ευαισθητοποίηση.

Το Κέντρο λειτουργεί καθημερινά από τις 9:00 έως 17:00 ενώ κάθε Τρίτη και Πέμπτη η λειτουργία του παρατείνεται έως τις 20:00.

Τηλ. επικοινωνίας: 210 – 8616280, 210 – 8616266
http://www.syn-eirmos.gr

17. Αλληλεγγύη
Ο μη-κυβερνητικός οργανισμός “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” της Εκκλησίας της Ελλάδος είναι η «άμεση δράση» του ανθρωπισμού στην Ελλάδα.

Με δύναμη, ταχύτητα και αλτρουϊσμό, υλοποιεί ανθρωπιστικό και αναπτυξιακό έργο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, συμβάλλοντας έτσι στη δημιουργία μιας νέας αντίληψης για τον ανθρωπισμό.

Τον ανθρωπισμό ως μια τεράστια αγκαλιά για όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ενημερώσου σχετικά με το πώς μπορείς να συμβάλλεις και εσύ στο έργο της “ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ” στο τηλ. 210 5203031
http://www.solidarity.gr

18. Γιατροί Χωρίς Σύνορα
Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη, ιατρική, ανθρωπιστική οργάνωση που στόχο έχει την παροχή ιατρικής βοήθειας οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική, πολιτική ή άλλη διάκριση.

Χάρη στην οικονομική βοήθεια των υποστηρικτών, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα μπορούν να διατηρήσουν την οικονομική και επιχειρησιακή ανεξαρτησία που τους επιτρέπει να παρέχουν επείγουσα ιατρική βοήθεια σε θύματα μεγάλων αλλά και σιωπηρών ανθρωπιστικών κρίσεων σε πάνω από 70 χώρες κάθε χρόνο.

Σε μια προσπάθεια για άμεση ανταπόκριση στην επόμενη κρίση που θα ξεσπάσει κάπου στον πλανήτη, αλλά και για τη συνέχιση των μακροχρόνιων προγραμμάτων μας που εξασφαλίζουν ένα βιώσιμο μέλλον σε χιλιάδες ανθρώπους, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έχουν ανάγκη από την υποστήριξη όλων.

Μάθετε πώς μπορείτε να υποστηρίξετε τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα στο τηλ. 210 5200500
http://www.msf.gr

19. Αγκαλιάζω (Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου)
Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ Αποτελεί αναγνωρισμένο Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και ανήκει στις Mη Kυβερνητικές Oργανώσεις (Μ.Κ.Ο.).

Βασικός στόχος του ΟΕΚΚ-ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ήταν ανέκαθεν η Ενημέρωση για έγκαιρη διάγνωση.
Σήμερα η πληροφόρηση και η κινητοποίηση του πληθυσμού για έγκαιρη διάγνωση υλοποιείται μέσω οργανωμένων προγραμμάτων.

Στο πλαίσιο αυτών των προγραμμάτων οργανώνονται ομιλίες, καμπάνιες, ημερίδες και εκστρατείες ενημέρωσης, με θέματα που αφορούν στη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου. Για την περιφέρεια οργανώνει εξορμήσεις με κλιμάκια πολλών ιατρικών ειδικοτήτων για screening πληθυσμού σε συνεργασία με δημόσιους φορείς.

«Ο καρκίνος σήμερα μπορεί να νικηθεί. Ξέρουμε ότι ακόμα φοβίζει, στιγματίζει, ακινητοποιεί. Αυτό θέλουμε να το αλλάξουμε. Μπορείς να βοηθήσεις και εσύ.»

Στήριξε το έργο τους. Επικοινώνησε μαζί τους.
Τηλ. επικοινωνίας: 210 4181641
http://www.oekk.gr/index.php

20. Ομπρέλα (Ελληνική Εταιρία Μελέτης και Πρόληψης της Σεξουαλικής Κακοποίησης)
Η απελευθέρωση από τη σεξουαλική επιθετικότητα και τη σεξουαλική κακοποίηση, καθώς και η εφαρμογή μεθόδων πρόληψης της σεξουαλικής κακοποίησης αποτελεί υποχρέωση όλων.

Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Πρόληψης της Σεξουαλικής Κακοποίησης (ΟΜΠΡΕΛΑ) πραγματοποιεί:

– Επιστημονική διερεύνηση θεμάτων που αναφέρονται στην τομέα της πρόληψης της σεξουαλικής κακοποίησης.
– Ενημέρωση ατόμων που ασχολούνται με θέματα πρόληψης της σεξουαλικής κακοποίησης.
– Συμβουλευτική, προληπτική και θεραπευτική παρέμβαση σε άτομα που, είτε ως θύματα είτε ως δράστες, ενέχονται στο φαινόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης.
– Διοργάνωση σεμιναρίων, διαλέξεων, ημερίδων και συνεδρίων με σχετικά θέματα.
– Διοργάνωση ερευνητικών προγραμμάτων στον τομέα αυτό.
– Επιμέλεια και εκτύπωση ενημερωτικού δελτίου, περιοδικού, βιβλίων και άλλων εντύπων, με σκοπό τη διάδοση της έννοιας της πρόληψης της σεξουαλικής κακοποίησης.
– Ανάπτυξη στενών σχέσεων με συναφείς επιστημονικές οργανώσεις της Ελλάδας, με στόχο την ανταλλαγή επιστημονικών ιδεών και εμπειριών, αλλά και τη συνδιοργάνωση προγραμμάτων ή συνεδρίων.
– Ανάπτυξη στενών διεθνών σχέσεων με όμοιες επιστημονικές οργανώσεις του εξωτερικού, με τη συμμετοχή σε συνέδρια, ανταλλαγή επιστημόνων και διοργάνωση διεθνών συνεδρίων στην Ελλάδα.

Ενημερώσου σχετικά με τη δράση της «ΟΜΠΡΕΛΑΣ» και συνέβαλλε και εσύ στο έργο της.
Τηλ. επικοινωνίας: 210 72 90 496
http://www.obrela.gr