Ανησυχία προκαλεί στην ΕΛ.ΑΣ. το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει ακόμα ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με καλάσνικοφ στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και για τη βομβιστική επίθεση στο «Mall».

Όπως αναφέρει το Έθνος, η «σιωπή» των τρομοκρατών εκτιμάται από τους αστυνομικούς πως ενδέχεται να υπάρξει και νέο χτύπημα.

Η Αντιτρομοκρατική, που συνεχίζει τις έρευνες και ακολουθεί κάθε στοιχείο που έχει στη διάθεσή της, εκτιμά ότι η υπόθεση της λεωφόρου Συγγρού δεν έχει τελειώσει.

Οι αστυνομικοί φοβούνται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ενδεχόμενο να υπάρξει αναβαθμισμένο χτύπημα και μάλιστα σε σημαντικούς στόχους και ίσως πάλι από τον πολιτικό χώρο.

Η εξέταση του οπτικού υλικού από την επίθεση στο Μαρούσι δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, αλλά οι Αρχές έχουν κάνει φύλλο και φτερό όσα στοιχεία έχουν για την οργάνωση «Κίνημα 12 Φλεβάρη», καθώς εκτιμάται πως η γυναίκα-μυστήριο που πιθανολογούν ότι ανήκει στην ομάδα του «Mall», είναι η ίδια πίσω από την βόμβα στον τερματικό σταθμό του Αιγάλεω, τον περασμένο Φεβρουάριο.