Από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία έγινε γνωστό ότι μετά τη σύλληψη του 29χρονου νεαρού στην Κορινθία, συνελήφθη χθες 25χρονη κοπέλα για συγκρότηση και συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, λήψη, κατοχή και μεταφορά πολεμικών όπλων καθώς και πολεμικού υλικού.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, εδώ και δύο χρόνια, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία είχε καταφέρει να διεισδύσει μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου, στην περιοχή του Ζωγράφου και με σαρωτές μετάλλων εντόπισε κοντά στο παλιό πολυβολείο, όπου μέλη οργάνωσης πυροβόλησαν πριν από αρκετά χρόνια το λεωφορείο των ΜΑΤ, όπλα, για τα οποία, όπως ανακοίνωσε προχθές ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., ήταν δύο πιστόλια, δύο περίστροφα, και ένα υποπολυβόλο τύπου Ούζι.

Για την ύπαρξη των όπλων αυτών η Αντιτρομοκρατική δεν είχε προβεί σε καμία ανακοίνωση ενώ παρακολουθούσε τον 29χρονο, όπως και το τηλέφωνό του, στις μετακινήσεις του από την Κορινθία στην Καρδίτσα. Οι αστυνομικοί προκειμένου να μην εκτεθούν, για τον εντοπισμό των όπλων μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου, ανακοινώθηκε δήθεν ότι υπήρξε καταγγελία από πολίτη και εξαιτίας αυτής της καταγγελίας εντοπίστηκαν τα όπλα.

Τα όπλα αυτά, όπως έγινε γνωστό, είχαν σταλεί στην Ελλάδα από ευρωπαϊκή χώρα και αυτός που τα έστειλε, τα στοιχεία του είναι γνωστά στην Αντιτρομοκρατική, έχουν ως αποτέλεσμα η σημερινή σύλληψη που ανακοινώθηκε της 25χρονης, να ταυτίζεται και να χρεώνεται σε αυτήν. Η ευρωπαϊκή αυτή χώρα στο παρελθόν αντιμετώπισε έντονα προβλήματα από κινητοποιήσεις δεκάδων μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου.