Φρίκη, οργή και αποτροπιασμός. Μονάχα αυτά τα συναισθήματα αποτυπώνουν τον εφιάλτη που έζησαν τρία κορίτσια στην Κρήτη στα χέρια των αδίστακτων βιαστών τους, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους τις κακοποίησαν βάναυσα και τις πλήγωσαν ανεπανόρθωτα.

Η τοπική κοινωνία της Κρήτης παρακολουθεί άφωνη και μουδιασμένη τα απανωτά κρούσματα βιασμών που καταγράφονται τα τελευταία 24ωρα στο νησί με θύματα τρία κορίτσια ηλικίας 14, 16 και 18 χρόνων.

«Στιγμάτισαν» την εφηβεία της

Το νέο περιστατικό φρίκης σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα όπου σύμφωνα με πληροφορίες θύμα βιασμού έπεσε ένα 14χρονο κορίτσι που έζησε δραματικές ώρες στα χέρια δυο νεαρών Χανιωτών.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το κορίτσι κατονόμασε ως δράστες δυο 17χρονους με τους οποίους μάλιστα διατηρούσε φιλικές σχέσης.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της καταγγελίας παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα. Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες εντοπίστηκαν ενώ δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Την βιντεοσκοπούσαν

Μόλις μέσα σε λίγες ώρες δυο ακόμη παρόμοιες υποθέσεις έχουν προκαλέσει τον έντονο προβληματισμό των αρχών και της τοπικής κοινωνίας.

Σοκ προκάλεσε η καταγγελία μιας 18χρονης Βρετανίδας ότι έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια δυο νεαρών ομοεθνών της.

Σύμφωνα με την καταγγελία η υπόθεση είχε φρικιαστικές προεκτάσεις, καθώς τα όσα προκύπτουν από την καταγγελία της 18χρονης, η ίδια δεν υπέστη μόνο τον εφιάλτη της κακοποίησης αλλά και τον εξευτελισμό και τη διαπόμπευση καθώς και άλλοι νεαροί παρακολουθούσαν το βιασμό της και τη βιντεοσκοπούσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Την εκμεταλλεύτηκε η πεθερά της

Ένα ακόμη περιστατικό φρίκης ήταν η υπόθεση της 16χρονης Βουλγάρας που εκμεταλλεύτηκαν δυο Πακιστανοί και η 41χρονη ομοεθνής της που ήταν μάλιστα και… πεθερά της. Αυτοί έκλεισαν το ραντεβού με τους τέσσερις άνδρες -δυο Ινδούς και 2 Πακιστανούς στο χωριό Καλονύχτι.

Οι τρεις παρέδωσαν την κοπέλα στα χέρια τους και στη συνέχεια το μετέφεραν πίσω στο Πέραμα δίνοντάς της μάλιστα και 50 ευρώ για τις «υπηρεσίες» της.

Η 16χρονη όμως κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Γεροποτάμου περιγράφοντας καρέ-καρέ όσα δραματικά είχαν συμβεί.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί συνέλαβαν τόσο τους δυο προαγωγούς όσο και τους τέσσερις αλλοδαπούς που εκμεταλλεύτηκαν το κορίτσι οι οποίοι παραπέμπονται στην δικαιοσύνη με τις κατηγορίες της σωματεμπορίας και του βιασμού ανήλικης.

Η 41χρονη πήρε το δρόμο για τη φυλακή ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθερη μέχρι να γίνει το δικαστήριο.

Πηγή: www.prismanews.gr