Τέσσερις Αλβανούς, ηλικίας 29, 36, 22 και 27 ετών συνέλαβαν σήμερα οι αστυνομικοί στα Ιωάννινα, για κατοχή και εμπορία 63 κιλών κάνναβης.

Η σύλληψη έγινε στη θέση «Νταμάρια» κοντά στο Χάνι Δελβινακίου Ιωαννίνων, όπου οι τέσσερις αλλοδαποί εντοπίστηκαν πεζοί, μεταφέροντας τρία σακ βουαγιάζ με κάναβη συνολικού βάρους 63 κιλών.

Οι τέσσερις Αλβανοί, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, κατηγορούμενοι για τις κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις της κατοχής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα. Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

-Επίσης συνελήφθη στην Άρτα, 26χρονος Έλληνας, που αναζητείτο καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του αστυνομικού τμήματος Αμφιλοχίας, στις 5 Μαΐου, κινούνταν με αυτοκίνητο στην εθνική οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου, με σκοπό να υποδείξει συγκεκριμένο δρομολόγιο για αποφυγή αστυνομικών ελέγχων, σε άλλο αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 28χρονο, που μετέφερε 125 κιλά κάνναβης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Αγρινίου.