Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή του Μαραθίτη, στο Ηράκλειο, για τον εντοπισμό ατόμων που νωρίτερα δεν δίστασαν να πυροβολήσουν εναντίον των αστυνομικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα όταν ένας νεαρός από ομάδα 3-4 ατόμων μετά από παραμονή αρκετών ωρών σε καντίνα της περιοχής ξεκίνησε να πυροβολεί στον αέρα, προς κάθε κατεύθυνση.

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας έφτασαν στον σημείο . Ο νεαρός δεν δίστασε να πυροβολήσει και εναντίον των αστυνομικών, χωρίς ευτυχώς να τραυματίσει κάποιον και στην συνέχεια έσπευσε να εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν συγκεκριμένο σπίτι στο οποίο είχαν πληροφορίες ότι βρισκόταν ο νεαρός.

Στην περιοχή αναπτύχθηκαν ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις παρουσία και εισαγγελέα , ενώ ζητήθηκε να βρίσκεται κοντά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για κάθε ενδεχόμενο. Λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ , μετά από διαπραγματεύσεις ο 28χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Στην διάρκεια της επιχείρησης δημιουργήθηκαν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή, αφού οι αστυνομικοί είχαν κλείσει συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου.

Πηγή: cretalive.gr