Μετά από ένα σερί αυξήσεων οι οποίες οδήγησαν την τιμή της φρατζόλας ακόμη και πάνω από τα 80 λεπτά, οι αρτοποιοί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μείωση της τιμής στα 50 λεπτά.
Η απόφασή ανήκει στην Ομοσπονδία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων η οποία έχει καλέσει τα μέλη της να πωλούν στους καταναλωτές τους τον βασικό τύπο ψωμιού που παράγουν προς 50 λεπτά η φραντζόλα των 350 γρμ., ως αντίβαρο στη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος του καταναλωτή.
Με την κίνηση αυτή η Ομοσπονδία προσδοκά να ενισχύσει το «προφίλ» του αρτοποιού στη συνείδηση του καταναλωτή και να κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων στον πόλεμο με την αρτοβιομηχανία σε ότι αφορά το επίμαχο θέμα του bake off.
Η απόφασή ανήκει στην Ομοσπονδία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων η οποία έχει καλέσει τα μέλη της να πωλούν στους καταναλωτές τους τον βασικό τύπο ψωμιού που παράγουν προς 50 λεπτά η φραντζόλα των 350 γρμ., ως αντίβαρο στη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος του καταναλωτή.
Με την κίνηση αυτή η Ομοσπονδία προσδοκά να ενισχύσει το «προφίλ» του αρτοποιού στη συνείδηση του καταναλωτή και να κερδίσει τη μάχη των εντυπώσεων στον πόλεμο με την αρτοβιομηχανία σε ότι αφορά το επίμαχο θέμα του bake off.