Ο Τεό θέλει να βγει από τη φυλακή! Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του διάσημου μοντέλου που συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και κατηγορήθηκε για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα μας.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις, καθώς αναμένεται να κατατεθούν στοιχεία τα οποία, όπως ισχυρίζονται από το κοντινό περιβάλλον του Τεό Θεοδωρίδη, θα ανατρέψουν όλα τα δεδομένα και ίσως τον βγάλουν από τη φυλακή.

Σύμφωνα με την «Espresso» ο Τεό βρήκε τη δύναμη, μάζεψε τα κομμάτια του και αποφάσισε να βγει νικητής. Ο χρόνος του στις φυλακές Θεσσαλονίκης περνά δημιουργικά. Το μοντέλο μπήκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης και κατάφερε να απεξαρτηθεί από τις ναρκωτικές ουσίες.

Από την πρώτη στιγμή το μοντέλο ανέφερε στους αστυνομικούς ότι είναι χρήστης και όχι έμπορος και ότι είναι θύμα μιας πλεκτάνης. Μέχρι σήμερα, παλεύει για να συγκεντρώσει μαζί με τους δικούς του ανθρώπους στοιχεία που θα αποδεικνύουν την αθωότητά του. ότι δεν ήταν αυτός που διοργάνωσε την εισαγωγή κόκας στη χώρα μας.

Όπως όλα δείχνουν, τα στοιχεία υπάρχουν στη διάθεση του Τεό και τις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθούν στη Δικαιοσύνη. Το διάσημο μοντέλο πιστεύει πως θα αποδειχθεί ότι άλλοι ήταν οι έμποροι και το δικαστήριο θα τον κρίνει ως απλό χρήστη που μπήκε στο κόλπο από το πάθος του για τη δόση του.