Μία απίστευτη ιστορία στο επίκεντρο της οποίας βρίσκεται μια 13χρονη, η οποία φαίνεται να πήγε σε μπαρ στο Φαληράκι της Ρόδου να ήπιε αλκοόλ και στην συνέχεια να έπεσε… θύμα των σεξουαλικών ορέξεων δύο ενήλικων εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή η εισαγγελία πρωτοδικών Ρόδου και η αρμόδια αστυνομική αρχή.

Με εντολή της αντεισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, οι δύο γονείς της 13χρονης, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν  μετά την εισαγωγή της ανήλικης στο νοσοκομείο της Ρόδου λόγω μέθης!

Σε βάρος τους κινήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία και εξετάζεται το ενδεχόμενο να ασκηθεί ποινική δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ποινική δίωξη επίσης, είναι πολύ πιθανό να ασκηθεί και σε βάρος των ιδιοκτητών μπαρ στο Φαληράκι όπου φαίνεται να τελέσθηκε το περιστατικό καθώς φαίνεται να σέρβιραν αλκοόλ στην ανήλικη.

Οι διωκτικές αρχές Ρόδου επίσης, με εντολή της αρμοδίας Εισαγγελέως, αναζητούν δύο άνδρες αγνώστων λοιπόν στοιχείων, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν είχαν ούτε ιερό ούτε όσιο, αφού αρχικά παρακίνησαν την 13χρονη να κάνει χρήση αλκοόλ και στην συνέχεια εκμεταλλευόμενοι το γεγονός, άρχισαν να την παρενοχλούν σεξουαλικά.

Όταν οι δράστες είδαν ότι τα πράγματα είχαν αρχίσει να ξεφεύγουν από τον έλεγχο λόγω της μέθης της μικρής και των πιθανών κινδύνων που άρχισε να αντιμετωπίζει ακόμα και για την ίδια της τη ζωή, τότε μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο την 13χρονη.

Εκεί η ίδια φαίνεται ότι μίλησε στους αστυνομικούς που εν τω μεταξύ ειδοποιήθηκαν περιγράφοντας όλα τα παραπάνω.


Πηγή: Ροδιακή