Ούτε ο Θεός δεν βοήθησε 39χρονο Ροδίτη, ο οποίος καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου σε κάθειρξη έξι ετών για διακεκριμένες κλοπές, μεταξύ των οποίων και το παγκάρι εκκλησίας το οποίο διέρρηξε 9 φορές!

Ο δράστης είχε κάνει «συνήθεια» σε τακτά χρονικά διαστήματα και κυρίως μετά από λειτουργία να κλέβει χρήματα από τον Ιερό Ναό Φανερωμένης στην Ιξιά Ρόδου.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου την ώρα που κρατούσε το παγκάρι και άρχισε να το κουνάει προκειμένου να πάρει τα χρήματα που υπήρχαν μέσα.

Ο δράστης όμως είχε και δεύτερη υπόθεση διακεκριμένων κλοπών, η οποία εξετάστηκε προχθές από το Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου επί Κακουργημάτων για την οποία κρίθηκε επίσης ένοχος όμως πλημμεληματικού χαρακτήρα και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο άρπαξε από το ανασφάλιστο αυτοκίνητο της 37χρονης τη τσάντα της, η οποία περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, 4 πιστωτικές κάρτες διαφόρων τραπεζών, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ και διάφορα προσωπικά της έγγραφα και αντικείμενα.

Πηγή: Ροδιακή