Τη σύνταξη του μηνός Μαρτίου 2011 θα πληρωθούν οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, που δεν πρόλαβαν να απογραφούν και να ενταχθούν στο νέο σύστημα πληρωμής των συντάξεων, μέσω λογαριασμού, μέχρι τις 11-02-2011, με εντολές πληρωμής, δίμηνης ισχύος, σε οποιοδήποτε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του ΟΓΑ, για την πληρωμή τους στην τράπεζα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

– την αστυνομική τους ταυτότητα και

– απόκομμα ταχυδρομικής επιταγής πληρωμής της σύνταξής τους προηγούμενου μήνα ή το βιβλιάριο υγείας, στα οποία αναγράφεται ο Αριθμός Μητρώου Συνταξιούχου.

Για την πληρωμή των συντάξεων επιζώντων μελών (χηρείας-ορφανικές), υποχρεωτικά θα προσκομισθεί από τους δικαιούχους και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Η διοίκηση του Οργανισμού τονίζει ότι, όσοι δεν έχουν απογραφεί, πρέπει να φροντίσουν άμεσα να απογραφούν, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και να ομαλοποιηθεί από το μήνα Απρίλιο 2011, η καταβολή των συντάξεών τους, με πίστωση του λογαριασμού τους. Η ημερομηνία παράτασης απογραφής λήγει στις 11 Μαρτίου 2011, ενώ για την απογραφή απαιτούνται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ.